Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexshop? Nem voltatok szégyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexshop? Nem voltatok szégyenlősek?

Figyelt kérdés
Akik voltak mar szexshopba, nem voltatok szégyenlősek? Egyedül voltatok, vagy volt mas vevő is. Mkt vettetek, hany evesek voltatok?
2019. ápr. 9. 07:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szégyellősnek lenned. Az eladónak úgysem tudsz újat mondani. Mellesleg nem is ismeritek egymást.
2019. ápr. 9. 07:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A szexshop is pont olyan, mint bármelyik bolt. A többi vevő is hasonló dolgokért megy oda, mint Te. Az eladó meg ilyen cuccokat ad el nap mint nap.

Az eladók jól kezelik ezt: hagy válogatni és ha kérdezel, olyan természetesen ad tanácsot, mintha ruhát vagy bármi mást vennél nála. Vegyél nagy levegőt és válogass kedvedre.

2019. ápr. 9. 07:42
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
1986-ban még az eladó is rámugrott, a mai világban pedig a wish és aliexperst semi nem überli :D
2019. ápr. 9. 08:00
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Voltak bent meg harman

19 evesen dildo vettem es nem voltam szegyenlos

2019. ápr. 9. 08:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap voltam , vibratort vettem , nem voltam szégyenlős. Ketten voltunk , de beszélgettünk mert kérdeztem ezt azt
2019. ápr. 9. 08:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szégyenlősnek lenni! Bemész mint ha egy hétköznapi boltba mennél. S itt még attól sem kell tartanod hogy egy csodálkozó öregnéni,vagy egy prüd nő áll a hátad mögött a sorban.
2019. ápr. 9. 09:59
 7/11 Clay Morrow ***** válasza:
Tavaly nyáron voltam Pesten egyben haverommal, nem szégyelltük, mit szégyelljünk, inkább minden nagyon vicces volt, ahogy a csávó ajánlgatott nekünk mindenféle vibrátort meg dildót, majd vettünk egy ivós táblajátékot :D
2019. ápr. 9. 13:17
 8/11 mikeXxX ***** válasza:
Mit kell ezen aggódni nem is értem havi szinten megyek valamiért . 40f
2019. ápr. 10. 10:41
 9/11 anonim ***** válasza:

A napokban voltam először szexshopban, egy vibrátort vettem. Volt egy eladó pasi (nála vettem), mellette meg egy eladónő is.

Kicsit feszengtem csak. Első alkalom. Rendes volt :)

2019. ápr. 20. 16:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem voltam szégyenlős.

Elősszőr voltak mások is.

Aztán egyedűl.

Anál sikositó és vibri.

26,29.

2019. ápr. 24. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!