Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan lányt aki kapcsolatot szeretne?
Figyelt kérdés
Párkapcsolatom sosem volt, csak néhány kaland:( Pedig én mindig is barátnőre vágytam, soha nem gondoltam volna hogy lesz alkalmim, mert én nem vagyok olyan nagymenő, sem viselkedésre, sem kinézetre.
Miért nem találok egy lányt sem akit szerethetnék?
Még randim sem volt.:/
f
2019. ápr. 8. 21:13
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, mindenesetre a kérdezőtől függetlenül nők/lányok jelentkezhetnek nálam is :D
2/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne mi van a nőkkel!?
3/10 anonim válasza:
Agymosták a nőket. Így hal ki Európa. Végünk van.
4/10 anonim válasza:
nálam is jelentkezhetnek lányok. 29/F
5/10 anonim válasza:
3.-nál a pont! Sajnos itt tartunk.
6/10 anonim válasza:
Én is osztom az előzőek véleményét. Nem igaz, hogy nem lehet találni normális lányt én is már egy ideje keresek és semmi, még randira se jönnek el. Én is szívesen elfogadnék egy barátnőt, ha lenne. 😉
7/10 anonim válasza:
El fog a bánat, ha itt sokat olvasgatok. Itt a tavasz ti mulya idióták. Mi az hogy nem találtok senkit és nem jön el senki randira. Csokrokban lehet fogni a lányokat odakint.
9/10 anonim válasza:
Miért nem találok olyan fiút aki kapcsolatot szeretne? :/
20l
10/10 anonim válasza:
Írhatnatok nekem is 22f Baranya, Tolna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!