Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ukrán lányok milyenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ukrán lányok milyenek lehetnek az ágyban? Nagyon szép és teljesen rám van álva, jövőhét szombatra el is hívott magához 20f

Figyelt kérdés
2019. ápr. 7. 20:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Kell neki az EU-s állampolgárság... rajtad keresztül akar felmászni ide... mennyi ilyen van.
2019. ápr. 7. 20:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Már van neki, ugyhogy nem
2019. ápr. 7. 20:16
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
😂😂😅
2019. ápr. 7. 20:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem is gyönyörűek az orosz és ukrán csajok, van valami különlegesen cuki arcgenetikájuk. Mivel ott egészen más az alap mentalitás, ezért gondolom a szexuális kultúrában is nyitottabbak, perverzebbek, vagy legalább is többségük nyitottabban felvállalja a vágyait, vagy több mindenben benne vannak.
2019. ápr. 7. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Sztem azt elvezi, ha a fulebe sugod szex kozben, hogy az ukranoke a krim. :)
2019. ápr. 7. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én eddigi tapasztalataim szerint nincs összefüggés a kinézet, a szépség és az ágyban való aktívitás között!
2019. ápr. 7. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Az utolsóval egyetértek! A szép csajok is lehetnek deszkák az ágyban, míg a csúnyábbak is lehetnek vadmacskák! Talán az utóbbiak megfelelési kényszeréből adódik, hogy jobban bevállalják a dolgokat. Én például egyet két perc győzködés után s**gbeb**ztam. Előtte senkinek nem engedte, soha. :D
2019. ápr. 7. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

# 7

Vagy esetleg te voltál az ötödik-hatodik naiv pasi, aki bevette, hogy vele csinálta először.

2019. ápr. 7. 21:52
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
Nekem akkor is jó volt. :)
2019. ápr. 7. 21:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
7. Ha bunkó módjára csináltad akkor örökre elment a kedve tőle.
2019. ápr. 8. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!