Mi a véleményetek az ukrán lányokról? Sok szép van közöttük?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 15:01
1/6 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de szerintem igen, mondjuk nem ismertem sok ukrán lányt, de ők szépek voltak.
3/6 anonim válasza:
Igen, tapasztalatból mondom. De az egész közép-kelet-európai térség tele van szép lányokkal, ebben messze verjük a világ többi részét.
4/6 anonim válasza:
Nem saját akaratukból lesznek ribancok,hanem megélhetés miatt.Az ukrán maffia foglalkozik leginkább prostitúcióval,lányok futtatásával és nem azért csinálják,mert szeretik.
Szépek amúgy szerintem is,az oroszok is.Volt ukrán osztálytársam,szép volt,különleges,nem plázalány,de szép.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a legtobb ukran no nagyon szep, de penzert barmit megtesznek. Ezt szo szerint ertsd. Mindegyik el akar kerulni Ukrajnabol, amire a kulfoldihez menes a modszeruk. A szerelem nem szamit nekik. Az orosz nok is ilyenek. A ferjem volt baratnoje ukran volt. Hozzament egy idegen ferfihoz, mert o elobb elvette (gondolom, a kulsejeert). Szoval ott ugy mukodnek a dolgok, hogy addig kedvesek, amig meg nem kapjak, amit akarnak (penz, munka vagy allampolgarsag).
6/6 anonim válasza:
Én Ukrajnában élek, a Kárpátalján és voltam már jó pár helyen Ukrajnában, és azt kell mondjam, hogy igen, nagyon szépek a legtöbbjük. Igaza van az egyik előttem válaszolónak, a közép-kelet európai lányok(magyarok, ukránok, oroszok, csehek, lengyelek) a legszebbek a világon, nem hiába jönnek ide feleséget keresni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!