Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan szép, csinos lányok akik sokáig szüzek maradtak, vagy még mindig azok?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mi az oka?
Ha éves vagy/hány éves voltál mikor elvesztetted?
2019. ápr. 7. 16:20
1/4 anonim válasza:
Te akarsz lenni a szűz oltó?
Egyetemen volt egy szaktársam 24 évesen is szűz volt még
4 nyelvvizsga és 3. Diplomáját szerezte meg mikor megismertem
Szóval nem hülye csaj. Szép,csinos. Nem vallási oka volt . Semmi ilyesmi .. csak sok b..romarcúval sodorta össze a sors és egyiket se találta alkalmasnak ..
Azóta eltelt pár év és van egy hihetetlen férje nagyon jó lelkű a srác. És idén májusban érkezik a szerelmük gyümölcse . Jelenleg 34 hetes kismama
N
2/4 anonim válasza:
Vannak, pl. akik meggyőződésből nem szexelnek, vagy túl magasak az igényeik, akárkivel nem fekszenek össze csak azért, hogy érezzék magukban a farkat.
3/4 anonim válasza:
Amit a #2 mond, az nem a magas igényekről szól, hanem ebből a szempontból kb. ezt jelenti embernek lenni.
4/4 anonim válasza:
Elvileg szép vagyok jo alakkal 21 évesen vesztettem el első barátommal . Most 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!