Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akar kinyalni a párom....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar kinyalni a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig csak a kifogásokat gyártja,már kezd elegem lenni belőle. 2 éve vagyok vele. Mivel elötte leszbikus kapcsolatban éltem igénylem a nyalást nem elég ez a durr bele 2 perc és kész. Lehet, hogy nekem túl nagyok az elvárásaim de én azért heti 1 "durr bele"-nél többre vágyom így 20 évesen.

Velem van a baj? Vagy hagyjam a francba?

2019. ápr. 6. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

Félreértettél.

Arra írtam, hogy semmi gond, hogyha ez valakinél nem fér bele. Csak akkor általában olyannal nem jövünk össze... Ennyi.

2019. ápr. 6. 22:08
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
Ne szaggas neki többé nokedlit.
2019. ápr. 6. 22:10
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Én meg pont ilyen lányt keresek.Imádok nyalni akár élvezésig is, és szeretkezni is szinte minden nap, akár többször is. Ismerj meg! Privi? Képcsere?
2019. ápr. 6. 22:13
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

Ő valamiért nem szereti,,ez nem fog változni,csinálhatsz amit akarsz..

Az én párom szopni nem szeret,15 éve húzom igy,,most épp ezért keresek szeretőt,te ne várd ezt meg válts! 37 F

2019. ápr. 6. 22:46
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted fog tudni úgy kinyalni mint egy nő? Soha. Mindig is elégedetlen leszel vele ahogyan nyal. Tarts mellette egy nőt is aki becsületesen lerendez, úgy hogy remeg kezed-lábad, mindened az orgazmustól.
2019. ápr. 6. 22:56
 16/18 anonim ***** válasza:
22%
A barátod egy jó nagy paraszt. Szerintem a szexben is nagyon fontos, hogy mindkét fél megkapja azt, amire szüksége van. Nem igaz, hogy annyira önző, hogy nem foglalkozik a te örömöddel. Szerintem keres olyan barátot, aki szó nélkül kinyal minden nap. 20 èves kor körül szerintem elvárható lenne, hogy minden nap nyaljon, akár többször is. 😉 F 24
2019. ápr. 7. 00:20
 17/18 anonim ***** válasza:

16.

Szerinted ki nyalna ki egy párkapcsolatban lévő nőt?

Előzö nap a pasija tele durrantja te meg másnap nyalnád a pasi váladékát?

Nem vagyunk állatok,de vannak akinél elő jön ez az ösztön.

2019. ápr. 7. 13:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne sz.d le
2019. ápr. 13. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!