Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek kb. hány százaléka igényli annyira a szexet mint amennyire a férfiak?
Mert köztudottan ha átlagot nézünk akkor a nőket kevésbé érdekli a dolog, sőt akár hosszú éveken át is tök jól elvannak szex nélkül.
De ha férfiakat nézzük, ismét az átlagot akkor ők gyakorlatilag napi szinten igénylik.
Vajon mennyi olyan nő lehet akinek a libidója olyan mint egy férfinek?
Barátnőm jobban igényli mint én. Sokkal jobban. Én meglennék vele 2-3 naponta is, neki a napi 2 is kevés. Pedíg már nem vagyunk az első hetekben/hónapokban.
"Én úgy tartom hogy minél magasabb valakinek az intelligencia szintje, annál kevésbé igényli a szexet."
Ez elgondolkodtatott, lehet benne valami.
Én mindíg is intelligensebb voltam az átagnál, ő meg hát néha elég szőke tud lenni.
Szerintem ugyanúgy igénylik csak máshogy.
Példa: Párom 2-3 naponta azért szereti csinálni, nekem meg van hogy egy hétig magamtól nincs rá igényem (persze attól még meggyőzhatő vagyok) aztán egyszer csak fogom magam és 4-5 napon át napi többször is berántanám az ágyba, ez lehet amúgy a ciklussal függ össze csak tudnám miért pont menszesz alatt jön rá sokszor az emberre.
Etológusok szerint a férfi agyában kb 4x akkora helyet foglalnak el a faj-, mint a létfenntartási funkciók. A nők esetében ez az arány fordított. Ezért bátrabb, vakmerőbb, az életet kevésbé tisztelő a férfi, és ezért lételeme a nőknek a biztonság. De ez persze azzal is jár, hogy nekünk pasiknak folyton (állítólag 17mp-enként) eszünkbe jut valamiről a szex.
Viszont azt is látni kell, hogy a mai élelmiszernek csúfolt vackok nagyon nem kedveznek a férfierőnek, és egyre erősebben effeminálódik a férfitársadalom. Mindazonáltal szerintem még most is vezetünk, ha nem is utcahosszal, mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!