Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi elküldi képüzenetben a nőknek a nemi szervét. (Ha egyáltalán az övé) De volt már olyan, nő aki ezt pozitívan fogadta? Egyáltalán a hölgyek konkrétan hogyan reagálnak ilyesmire?
Vagy egyáltalán reagálnak rá?
Esetleg ignorálják?
Egyáltalán mit vár az ilyen férfi?
Ez nem meríti ki a zaklatás-tényállását?
Én azonnal tiltom az illetőt, utálom a faxmutogató barmokat. Azt amúgy sem nézegetni kell,a látványa az égvilágon semmit nem indít meg bennem, kivéve ellenszenvet.
Akik ezt pozitívívan fogadják, azok többnyire magukat lánynak kiadó b..@..zik.
Erotikus fb oldalon néhány napja 17 éves tini-p.csa kitett magáról egy durvább képet. Kapott kb. 250 üzenetet, és abból valami 20 körül küldtek el pélót. És a többség 20-30 -40 vagy a fölötti férfi volt.
50-60 éves emberek olyan kommenteket írtak saját fb oldalról, hogy az nagyon durva.
Ez az a csoport: [link]
Hogy hitelesebb legyen. Mondjuk abban egyetértek, hogy ez nagy valószínüség szerint ellenszevet vált ki a nőkből. A még durva, hogy minden nő aki ott kommentel már kapja is a priviket. Sokan még profilképje sincs. Most már emiatt a kommentelők( egy-két nimfo meg f.vadász érettebb hölgy kivételével)szinte csak férfiak.
De szerintem itt is ez van. És ez nem jó, mert kiüldözik azt a maradék kevés hölgyet is aki megnyilvánul.
Szerintem ezer körül járhat az ilyen jellegű elküldött fotóim száma.
Nem, nem így ismerkedem, mielőtt még valaki félreértené.
Valamint a kapott meztelen képek száma sem sokkal kevesebb, mivel kölcsönösen történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!