Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi elküldi képüzenetben a nőknek a nemi szervét. (Ha egyáltalán az övé) De volt már olyan, nő aki ezt pozitívan fogadta? Egyáltalán a hölgyek konkrétan hogyan reagálnak ilyesmire?
Vagy egyáltalán reagálnak rá?
Esetleg ignorálják?
Egyáltalán mit vár az ilyen férfi?
Ez nem meríti ki a zaklatás-tényállását?
Nem vagyunk egyformák. Van akinek ez bejön, másnak meg nagyon nem.
Én pl. sosem küldenék egy nőnek fényképet a farkamról. Akkor sem, ha kifejezetten megkérne rá. Inkább élőben megmutatnám, ha annyira akarja.
Néha mikor valamelyik kérdező kér véleményt, akkor szoktam kérni, h küldjenek, de sosem válaszolok a privátra, hanem beírom a kérdéshez válaszként.
Amiket ezeken kívül kapok, azokat tiltani szoktam. Nem tudom, miért csinálják. De annyian vannak, hogy valószínűleg van sikerrátája a dolognak.
Én is kaptam màr ilyen képeket.
Kiábrándító és k**rva gáz!
Férfinek se nevezem az ilyen embereket.
Egyszer egy amerikai férfi irogatott nekem facebookon. Semmi különösről nem volt szó. Aztàn egyik pillanatról a másikra elküldte az intim képet...
Én meg megnéztem hogy van e felesége vagy rokona aki felvan tüntetve h rokona.
Csak a lánya volt megadva.
Az apjával folyó beszélgetést és képet szépen sreenshottoltam és elküldtem a lànyának.😂
Nem tudom màr mit reagált rá, de letiltott rögtön. A férfi pedig kiakadt és mindennek elmondott hogy hogy tehettem ezt meg.
Ez után ő is letiltott.
Szóval ezek utàn így küldjön nekem képet bàrki is messengeren! 😂😆
33!
Ez baromi jó! :):) :) És szerintem az amcsiknál szigorúbban veszik ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!