Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok férfi elküldi képüzenetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi elküldi képüzenetben a nőknek a nemi szervét. (Ha egyáltalán az övé) De volt már olyan, nő aki ezt pozitívan fogadta? Egyáltalán a hölgyek konkrétan hogyan reagálnak ilyesmire?

Figyelt kérdés

Vagy egyáltalán reagálnak rá?

Esetleg ignorálják?

Egyáltalán mit vár az ilyen férfi?

Ez nem meríti ki a zaklatás-tényállását?

2019. márc. 19. 08:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák. Van akinek ez bejön, másnak meg nagyon nem.

Én pl. sosem küldenék egy nőnek fényképet a farkamról. Akkor sem, ha kifejezetten megkérne rá. Inkább élőben megmutatnám, ha annyira akarja.

2019. márc. 19. 15:24
 32/35 anonim ***** válasza:

Néha mikor valamelyik kérdező kér véleményt, akkor szoktam kérni, h küldjenek, de sosem válaszolok a privátra, hanem beírom a kérdéshez válaszként.

Amiket ezeken kívül kapok, azokat tiltani szoktam. Nem tudom, miért csinálják. De annyian vannak, hogy valószínűleg van sikerrátája a dolognak.

2019. márc. 19. 15:46
 33/35 anonim ***** válasza:
91%

Én is kaptam màr ilyen képeket.

Kiábrándító és k**rva gáz!

Férfinek se nevezem az ilyen embereket.

Egyszer egy amerikai férfi irogatott nekem facebookon. Semmi különösről nem volt szó. Aztàn egyik pillanatról a másikra elküldte az intim képet...

Én meg megnéztem hogy van e felesége vagy rokona aki felvan tüntetve h rokona.

Csak a lánya volt megadva.

Az apjával folyó beszélgetést és képet szépen sreenshottoltam és elküldtem a lànyának.😂

Nem tudom màr mit reagált rá, de letiltott rögtön. A férfi pedig kiakadt és mindennek elmondott hogy hogy tehettem ezt meg.

Ez után ő is letiltott.

Szóval ezek utàn így küldjön nekem képet bàrki is messengeren! 😂😆

2019. márc. 19. 16:58
 34/35 A kérdező kommentje:

33!

Ez baromi jó! :):) :) És szerintem az amcsiknál szigorúbban veszik ezt az egészet.

2019. márc. 19. 17:16
 35/35 anonim ***** válasza:
#33 You Win ! Good Joob!
2019. márc. 19. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!