Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi elküldi képüzenetben a nőknek a nemi szervét. (Ha egyáltalán az övé) De volt már olyan, nő aki ezt pozitívan fogadta? Egyáltalán a hölgyek konkrétan hogyan reagálnak ilyesmire?
Vagy egyáltalán reagálnak rá?
Esetleg ignorálják?
Egyáltalán mit vár az ilyen férfi?
Ez nem meríti ki a zaklatás-tényállását?
Ha nekem egy Szia után,kérés nélkül azonnal valaki küldi a farkát,akkor meg szoktam kérdezni,hogy tudta-e,ha valaki ilyesmit csinâl,akkor az azt jelenti,hogy az illetó mentâlisan nincs a toppon?
Ugyan ez vonatkozik a 17 éves lánylâra is,aki tárogatós képeket oszt meg magárol tök mindegy hol,cseten,vagy facebook zárt csoportban.Tehát őt nem fogja zavarni,ha egy 50 éves ember a képére liheg.Engem viszont igen,mivel egy férfi nem csak egy szál farokból áll.De aki agyban gyenge,az ezt nehezen érti.meg.36N
9. Válaszoló!
Csak úgy kiváncsiságból: Mit érzel mikor elküldesz egy ilyen képet? Mire számítasz? Egyáltalán volt már olyan nő aki ere ráindult?
Ha a pasim küldené, még masztiznék is rá egyet,de neki hem kell küldenie ilyeneket, rendes használatban van :) Idegen pasik micsodaja nem erdekel. Volt régen, aki képsorozatot küldött, miközben verte.
Már akkor is modolyogtam, hogy WTF? mi ez, te gyökér.
9# vagyok
Szexchatről van szó, amikor jó esetben a nő is csak egy kézzel irkál, vagy mindkét keze foglalt.
Nem küldtem volna képet, ha nem élvezné.
Le lehet szűrni ki az akit izgatna.
Aki még maszturbálni sem szokott, annak nyilván sosem küldenék semmit.
"Nem küldtem volna képet, ha nem élvezné."
Megkérdezted? Mert baromi rosszul gondolod. Ráadásul 1000 embernek. Elég ha csak 1 jelent fel zaklatásért. Mert ez simán az.
16-os te nem tudsz olvasni?
Leírta, hogy szexchaten küld képet, amelyik nő ott chattel azt nem zavarják az olyan képek, mert pont azért van ott.
18!
Akkor ennyi erővel a magamutogató instás hölgyeknek is elküldhetné, mivel azt hiszi, hogy "azért vannak".
Csak egy lenne aki feljelenté az egyiket. A Mee Too ügyek kapcsán kisebből is botrány lett.
ezt a kérdést nemrég feltetted már, miért kell kettőször?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!