Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek kb. hány százaléka igényli annyira a szexet mint amennyire a férfiak?
Mert köztudottan ha átlagot nézünk akkor a nőket kevésbé érdekli a dolog, sőt akár hosszú éveken át is tök jól elvannak szex nélkül.
De ha férfiakat nézzük, ismét az átlagot akkor ők gyakorlatilag napi szinten igénylik.
Vajon mennyi olyan nő lehet akinek a libidója olyan mint egy férfinek?
Szerintem a nők sokkal jobban igénylik.
F
# 1
Ezt többször hallottam de olyan nehéz elhinni, mert egyszerűen az ellenkezőjét látni.
Míg egy átlag férfi szinte minden alkalmat kihasznál hogy szexelhessen, a nők azért bizony nagyon-nagyon válogatósak és messze nem használják ki a lehetőségeiket.
Amit mondasz az nem egy városi legenda?
Sok százaléka. Akármilyen hihetetlen, a nők is szeretik a szexet, illetve vágynak rá.
Amúgy nekem speciel sokkal nagyobb igényem van nőként az átlagnál, simán kiteszek 2 pasit. :D
Akkor én nem tartozom az átlag pasik közé mivel egyáltalán nem hiányzik a szex mivel csalódtam benne így inkább mással foglalom el magam.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!