Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha 30 évesen szüleimmel élek? Én az albérletre kidobott pénzt, inkább félreteszem, és ha lesz csajom, lesz kezdőrőke lakásvásárlásra? 30/f
Figyelt kérdés
2019. ápr. 5. 18:07
1/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van. Mostanában városokban (főként főváros) aranyáron van az ingatlan/albérlet, és önerőből szinte nulla az esélye a vásárlásnak.
Mondjuk az együttlét megszervezése húzosabb, de erre vannak a találkahelyek.
3/10 anonim válasza:
Engem se érdekel. Nem egy ismerősöm van így, közös vállalkozásuk van az apjukkal, ott annál a háznál, egyszerűbb. De nem életképtelenek, és az a lényeg. Főznek pl, meg segítenek. Csak ilyen szülővel lakósból több a tuyimutyi, inkább kizárják mindet sokan
4/10 anonim válasza:
Mert a nők a független (GAZDAG) pasikra buknak.
Saját lakás = van pénze a pasinak.
5/10 anonim válasza:
Ha elég közel állsz ahhoz, hogy legyen saját lakásod, és ezzel meg is tudod győzni az adott nőt, akkor nem lehet probléma, máskülönben csak a prostik fogadnak szívesen.
6/10 anonim válasza:
Nekem csak azzal van problémám, aki úgy él otthon, mint egy kiskamasz: anyuka körülugrálja a 30 éves diplomás kicsi fiát, aki egy rántottát nem tud megfőzni és a mosógépet is csak messziről nézte egész életében.
Aki egyedül él/élt az általában sokkal önállóbb és talpraesettebb.
Nyilván nevelés kérdése, de azért valljuk be, hogy sok az ilyen.
7/10 A kérdező kommentje:
Valljuk be azt, hogy aki huszonévesen el tud menni otthonról, az erős szülői seg>tséggel teszi. Kap lakást,vagy nahy támogatást. Utána meg teszi az eszét, hogy önálló.
2019. ápr. 5. 23:07
8/10 anonim válasza:
Azért ez nem mindenkire igaz. Én 18 évesen mentem el otthonról, diákhitelből és diákmunkából csináltam meg az egyetemet, tanultam meg a szakmámat, végigjártam a szamárlétrát a cégnél, egy petákot nem kaptam otthonról. 30 leszek idén és van saját lakásom, vállalkozásom és autóm. Nem anyámék rakták a seggem alá ezeket, hanem megdolgoztam érte.
9/10 anonim válasza:
Ha más baj nincs az illetővel, akkor nekem nem baj.
10/10 anonim válasza:
Azért mert a sok csúnya azt fogja mondani hogy mamahotelben laksz és nem vagy igazi férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!