Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, a kettő közül melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a kettő közül melyik autóba szállnátok be inkább?

Figyelt kérdés
…ha egy jóképű pasi megállna mellettetek, amikor a buszmegállóban várakoztok (az „egyikbe se”, „attól függ”, „nem buszozom”, stb. nem segít, léci próbáljatok meg választani): [link]

2019. ápr. 3. 22:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Most ha csak a kocsit nézem ahogy kertes nekem a fiat jobban tetszik azt választanám
2019. ápr. 4. 07:30
 12/21 anonim ***** válasza:
A Mini tetszik nekem jobban,de egy férfinak szerintem jobban állna a Fiat.
2019. ápr. 4. 07:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha egy pasinak Minije van, akkor tuti meleg. A Fiat jobban is néz ki (egyébként egy Mazda MX-5 az, csak más jelvénnyel).
2019. ápr. 4. 09:11
 14/21 anonim ***** válasza:
Aventadornál lejjebb nem adom
2019. ápr. 4. 09:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Jogsim sincs, mégis nős vagyok évek óta.

F

2019. ápr. 4. 10:45
 16/21 veterán vas ***** válasza:
100%

Sem a Mini sem a Fiat nem játszik, mert lehúzott tetőnél az a válasz, hogy "jaj, cuki vagy, de épp most jövök a fodrásztól".

Te viszont nem vagy hajlandó fölhúzni a tetőt, mert akkor nem domborodik eléggé macsó jelleg. ;)

Szóval Ő várja tovább a buszt, Te pedig ma nem csajozol.

2019. ápr. 4. 11:02
 17/21 OneTheLays válasza:
Úristen #10 es nagyon egyetértek veled! A kérdésre a válaszom nekem is a Fiat.
2019. ápr. 4. 18:12
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszi, ha már te is ezt így megosztottad velem, én is megosztom veled, hogy a stratégiám az, hogy ha kíváncsi vagyok valamire, a normális választ adóknak privátot írok, így bár nem jön össze egy nagyobb minta, viszont pár mélyebb válasz igen, ami által igenis gazdagodom releváns információval.

Neked egyedül azért nem írok, mert már az eredeti válaszod is értelmes. Köszönöm!

2019. ápr. 4. 22:28
 19/21 A kérdező kommentje:
Közben a szavazás eldőlni látszik a Fiat javára (5-1, ha jól számolom).
2019. ápr. 4. 22:32
 20/21 anonim ***** válasza:
21 éves lány vagyok, szívesen ismerkednék alkalmi szex céljából Nyíregyházáról.
2019. ápr. 6. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!