Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a kettő közül melyik autóba szállnátok be inkább?
Biztosan megvarnam a buszomat !
Te csak menj es mutogasd magad a kocsiddal
Miert gondolod hogy egy szar auto vonzalmas tud lenni ?
Meg vannak joparan akik a BKV vel jarnak
Az hogy milyen szagu ?? lehet hogy a tied sem az amire gondolsz nem tiszta penzbol veszed ilyent <
Csak feszitsel benne az ejszakai pillangok majd buknak rad megfertozve !
Latlak majd a surgossegin amikor kezellek !
Kérdező, te új vagy itt, igaz? Ha nem farokméretről, seggbedurrantásról vagy "nem gáz? -nem az" kategóriában teszel fel kérdést, hanem bármi másról, ami kicsit egyedibb mint a 90%, akkor tuti hogy nem fogsz választ kapni, dacból se. Nemrég visszanéztem a feltett kérdéseimet 2010 óta, és 95%-ban azzal kellett foglalkoznom, hogy lesöpörjem azokat akik semmi mást nem írtak, csak negatívkodtak hogy megmutassák mennyire jobban értenek az élethez, okoskodtak, mellébeszéltek és az egészet kikérték maguknak. És így egybe rájöttem hogy majdnem minden kérdést hiba volt ide feltenni, mert egyet se próbált meg megfontolni senki, mivel az átlagos iq szint a 80-at súrolja, az logika meg az eq kvázi ismeretlen értékek. Csak mondom, mielőtt még sok ilyen kísérletet tennél a jövőben, hogy inkább hagyd.
Amúgy szerintem a 2. kicsit rámenősebb és felvágósabb (tehát zavaróbb), mint mini, de a minibe senki nem fog beszállni, mert idegen kocsija. Aki pedig beszáll idegen kocsijába, annak az ingerküszöbét már úgyse éri el, hogy mennyire szolidan szedik fel az utcán, tehát a célra a 2. mutatósabb, szerintem.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!