Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem engedi a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi a barátnőm hogy az óvszerbe élvezzek?

Figyelt kérdés
Úgy szereti ha a testére terítem. De ebben nem értem mi a lényeg. Őt kényeztetem végig, hogy jót élvezzen, és nekem nem adja meg az örömöt hogy bele élvezzek, vagyis az óvszerbe. Mire kiveszem a farkam és ráverem, kb fél perc-1 percig, azalatt az idő alatt teljesen elmegy az az érzés, amit akkor éreznék, ha instant belemehetne. Próbáltam már megbeszélni vele, de nem hajlandó engedni. Ha meg úgy csinálom, ahogy nekem tetszik, akkor utána napokig látszik az arcán, hogy haragos, már meg sem merem kockáztatni. És nem azért csinálja, mert fél hogy kilyukad az óvszer, vagy hasonló, egyszerűen önző. Az aktus előtt fél óra elmegy kb arra, hogy kinyalom, simogatom, csókolgatom a testét, mert ő ezt szereti. Miután én elmentem még utána is eltelik az idő, hogy addig simogassam és nyaljam neki amíg ő is elmegy. Mindent megteszek érte (a kapcsolatunkban is nem csak szexnél), de ő nem képes kompromisszumra jutni egy ilyen piti dologban. Szerintetek mi lenne a megoldás? Akárhányszor erről beszélek, lehurrog, megharagszik. Már az van bennem, hogy abba kéne hagynom vele ezt az egészet, mert ez nekem így nem fog működni.

2019. ápr. 3. 15:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem a terhességtől tart? Ezt megbeszélted vele?

De lehet, hogy a szadizmus hozza izgalomba amiért megtagadja necked, ez esetben is komolyabb beszélgetés kell, vagy àllj tovàbb.

2019. ápr. 3. 16:26
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

# 9/11

Ezt melyik okos női magazin írta meg?

2019. ápr. 3. 16:50
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

És a szájába elmehetsz? Én azt imádom.

26F

2019. ápr. 3. 18:23
 14/19 anonim ***** válasza:
39%
Hagyd ott ha nem képes figyelembe venni hogy neked hogy jó.
2019. ápr. 3. 18:47
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

(Tegnap siettem, nem 15% esély van a fogantatásra gumi mellett, "csak" 12-13, mea culpa.)

"Typical use" - ez nem helytelen használatot jelent, hanem nagy átlagot. De még helyes használat mellett is 2%, ez lehet hogy sokaknak kielégítő arány, nekem ez azért még mindig sok, basszus, százból kettő nem annyira kevés..

Én ebben nem tudnék megbízni.

A pearl-index mióta női magazin? :D

[link]

>> Male condom - Typical use - 13%

Köszi, de én inkább nem hagyatkozok erre.

Tök jó, hogy az elméleti etalon 2% hiba, de ennyi erővel csinálhatnánk megszakítással is, az elméleti etalon ott is csak 4%, akkor tök megbízható, nem? :D

Egyébként le lehet pontozni, de még mindig azt mondom, hogy mivel ha beüt valami, az én testemben jön létre a terhesség, előttem áll a terhesség/szülés vagy az abortusz, ezek minden testi-lelki következményével, minden jogom megvan ragaszkodni az általam kellően biztonságosnak ítélt fogamzásgátlási módszerhez.

A pontozás nem érdekel, viszont azt azért elég elkeserítőnek találom, hogy ez alapján a férfiak egy része úgy gondolja, hogy a nőnek nincs joga biztonságban érezni magát...

2019. ápr. 4. 09:14
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

Kedves 3/9/15-ös válaszoló!

Azért lenne jó helyesen használni, ha már használod... Egyébként pedig ki mondta, hogy emellett a lány ne szedjen fogamzásgátlót, vagy használjon spirált, pesszáriumot?

Egyébként pedig sajnálom a párod, már ha van, hogy egy jó szexet nem tud végigvinni...

Én személy szerint gumi nélkül szeretem. De ha gumival, akkor természetes, hogy a lányban megyek el.

Ha a gumi kiszakadna még mindig van 3 opció... 1, esemény utáni tabi, 2 később az abortusz, 3, megtartjuk.

Aki ennyire parázik a terhességtől, az minek szexel egyáltalán? Maradjatok az orális és manuális kielégítésnél, esetleg a vibrátor / műpunci párosnál.

Te lehetsz az a nő, aki még a vibrátorra is óvszert húz, nehogy... :)

2019. ápr. 4. 10:07
 17/19 anonim ***** válasza:
26%

"Azért lenne jó helyesen használni, ha már használod..."

Nyilván, de itt nálam túl nagy a kockázat.

"Egyébként pedig ki mondta, hogy emellett a lány ne szedjen fogamzásgátlót, vagy használjon spirált, pesszáriumot?"

Senki. A pesszáriumban szintén nem bízok, a másik kettő mellé meg igazából azt nem értem, hogy minek a gumi.

"Egyébként pedig sajnálom a párod, már ha van, hogy egy jó szexet nem tud végigvinni..."

Miért ne tudna? Tényleg nem értem a kérdésed. Miért kell sajnálni? Mert nem gumival védekezünk? Vagy miért?

"Én személy szerint gumi nélkül szeretem."

Ki nem? :D

"Ha a gumi kiszakadna még mindig van 3 opció... 1, esemény utáni tabi, 2 később az abortusz, 3, megtartjuk."

Fuhh, jobbnál jobb lehetőségek. Vagy hormonbomba, ami hónapokra tönkreteszi a szervezetet, vagy a gyerek meggyilkolása ami testileg-lelkileg borzasztó megterhelő, és veszélyeztethet egy későbbi terhességet, vagy pedig egy nem kívánt gyermek kihordása, és felnevelése (vagy a lelki trauma az örökbeadással)

Pazar választék.

"Aki ennyire parázik a terhességtől, az minek szexel egyáltalán? Maradjatok az orális és manuális kielégítésnél, esetleg a vibrátor / műpunci párosnál."

Ezt a kérdést nem értem. Azért, mert egy fogamzásgátlási módszert nem érzek elég biztonságosnak, miért kellene lemondanunk a szexről?

Valamit nagyon félreérthettél, vagy nem tudom...

2019. ápr. 4. 10:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2019. júl. 12. 13:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Látom, a #17-es válaszomban feltett kérdéseimre azóta se tudott senki érdemben (de még nem érdemben se) válaszolni, csak a pirost sikerült nyomkodni. Dedó.
2019. júl. 12. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!