Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi a barátnőm hogy az óvszerbe élvezzek?
Biztos hogy nem a terhességtől tart? Ezt megbeszélted vele?
De lehet, hogy a szadizmus hozza izgalomba amiért megtagadja necked, ez esetben is komolyabb beszélgetés kell, vagy àllj tovàbb.
# 9/11
Ezt melyik okos női magazin írta meg?
És a szájába elmehetsz? Én azt imádom.
26F
(Tegnap siettem, nem 15% esély van a fogantatásra gumi mellett, "csak" 12-13, mea culpa.)
"Typical use" - ez nem helytelen használatot jelent, hanem nagy átlagot. De még helyes használat mellett is 2%, ez lehet hogy sokaknak kielégítő arány, nekem ez azért még mindig sok, basszus, százból kettő nem annyira kevés..
Én ebben nem tudnék megbízni.
A pearl-index mióta női magazin? :D
>> Male condom - Typical use - 13%
Köszi, de én inkább nem hagyatkozok erre.
Tök jó, hogy az elméleti etalon 2% hiba, de ennyi erővel csinálhatnánk megszakítással is, az elméleti etalon ott is csak 4%, akkor tök megbízható, nem? :D
Egyébként le lehet pontozni, de még mindig azt mondom, hogy mivel ha beüt valami, az én testemben jön létre a terhesség, előttem áll a terhesség/szülés vagy az abortusz, ezek minden testi-lelki következményével, minden jogom megvan ragaszkodni az általam kellően biztonságosnak ítélt fogamzásgátlási módszerhez.
A pontozás nem érdekel, viszont azt azért elég elkeserítőnek találom, hogy ez alapján a férfiak egy része úgy gondolja, hogy a nőnek nincs joga biztonságban érezni magát...
Kedves 3/9/15-ös válaszoló!
Azért lenne jó helyesen használni, ha már használod... Egyébként pedig ki mondta, hogy emellett a lány ne szedjen fogamzásgátlót, vagy használjon spirált, pesszáriumot?
Egyébként pedig sajnálom a párod, már ha van, hogy egy jó szexet nem tud végigvinni...
Én személy szerint gumi nélkül szeretem. De ha gumival, akkor természetes, hogy a lányban megyek el.
Ha a gumi kiszakadna még mindig van 3 opció... 1, esemény utáni tabi, 2 később az abortusz, 3, megtartjuk.
Aki ennyire parázik a terhességtől, az minek szexel egyáltalán? Maradjatok az orális és manuális kielégítésnél, esetleg a vibrátor / műpunci párosnál.
Te lehetsz az a nő, aki még a vibrátorra is óvszert húz, nehogy... :)
"Azért lenne jó helyesen használni, ha már használod..."
Nyilván, de itt nálam túl nagy a kockázat.
"Egyébként pedig ki mondta, hogy emellett a lány ne szedjen fogamzásgátlót, vagy használjon spirált, pesszáriumot?"
Senki. A pesszáriumban szintén nem bízok, a másik kettő mellé meg igazából azt nem értem, hogy minek a gumi.
"Egyébként pedig sajnálom a párod, már ha van, hogy egy jó szexet nem tud végigvinni..."
Miért ne tudna? Tényleg nem értem a kérdésed. Miért kell sajnálni? Mert nem gumival védekezünk? Vagy miért?
"Én személy szerint gumi nélkül szeretem."
Ki nem? :D
"Ha a gumi kiszakadna még mindig van 3 opció... 1, esemény utáni tabi, 2 később az abortusz, 3, megtartjuk."
Fuhh, jobbnál jobb lehetőségek. Vagy hormonbomba, ami hónapokra tönkreteszi a szervezetet, vagy a gyerek meggyilkolása ami testileg-lelkileg borzasztó megterhelő, és veszélyeztethet egy későbbi terhességet, vagy pedig egy nem kívánt gyermek kihordása, és felnevelése (vagy a lelki trauma az örökbeadással)
Pazar választék.
"Aki ennyire parázik a terhességtől, az minek szexel egyáltalán? Maradjatok az orális és manuális kielégítésnél, esetleg a vibrátor / műpunci párosnál."
Ezt a kérdést nem értem. Azért, mert egy fogamzásgátlási módszert nem érzek elég biztonságosnak, miért kellene lemondanunk a szexről?
Valamit nagyon félreérthettél, vagy nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!