Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem engedi a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi a barátnőm hogy az óvszerbe élvezzek?

Figyelt kérdés
Úgy szereti ha a testére terítem. De ebben nem értem mi a lényeg. Őt kényeztetem végig, hogy jót élvezzen, és nekem nem adja meg az örömöt hogy bele élvezzek, vagyis az óvszerbe. Mire kiveszem a farkam és ráverem, kb fél perc-1 percig, azalatt az idő alatt teljesen elmegy az az érzés, amit akkor éreznék, ha instant belemehetne. Próbáltam már megbeszélni vele, de nem hajlandó engedni. Ha meg úgy csinálom, ahogy nekem tetszik, akkor utána napokig látszik az arcán, hogy haragos, már meg sem merem kockáztatni. És nem azért csinálja, mert fél hogy kilyukad az óvszer, vagy hasonló, egyszerűen önző. Az aktus előtt fél óra elmegy kb arra, hogy kinyalom, simogatom, csókolgatom a testét, mert ő ezt szereti. Miután én elmentem még utána is eltelik az idő, hogy addig simogassam és nyaljam neki amíg ő is elmegy. Mindent megteszek érte (a kapcsolatunkban is nem csak szexnél), de ő nem képes kompromisszumra jutni egy ilyen piti dologban. Szerintetek mi lenne a megoldás? Akárhányszor erről beszélek, lehurrog, megharagszik. Már az van bennem, hogy abba kéne hagynom vele ezt az egészet, mert ez nekem így nem fog működni.

2019. ápr. 3. 15:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
17%
És te miért nem vagy hajlandó kompromisszumokra egy "ilyen piti dologban"?
2019. ápr. 3. 15:15
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
A kompromisszum az lenne, hogy egyszer testre egyszer gumiba. Ha elfogadja hogy sose dörrenthet gumiba, az mitől kompromisszum?
2019. ápr. 3. 15:19
 3/19 anonim ***** válasza:
14%
Gumival én se engedném, hogy belém menjen el bárki. A pasinak könnyű, nem benne fog nőni a gyerek, ha besikerül.
2019. ápr. 3. 15:20
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Leírtad, miért. Önző.
2019. ápr. 3. 15:26
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
Mondd meg neki, ha ő nem engedi akkor biztis lesz olyan aki majd hagyni fogja neked. Persze ettől is seggel fog forogni feléd, de megéri azért a priceless 4-5 másodoercig, hogy milyen képet vág.
2019. ápr. 3. 15:28
 6/19 anonim ***** válasza:
11%
Istenem mekkora problema, nem a gumiba kell elvezz hanem ra :D Isten istenem de tudlak sajnalni :D
2019. ápr. 3. 15:31
 7/19 anonim ***** válasza:
47%
Én teljes mértékben megértem a problémádat, megbeszélni vele, ha semmi változás, akkor szakítani vele.
2019. ápr. 3. 15:45
 8/19 anonim ***** válasza:
56%
Gumi nélkül engedi, hogy elmenj benne? Esetleg próbáld azt
2019. ápr. 3. 16:14
 9/19 anonim ***** válasza:
11%

3-as vagyok, az x. privát után leírom:

Gumihasználat mellett 15% esély van a fogantatásra. Én ennyit nem vállalnék, MAXIMUM megszakítással együtt.

2019. ápr. 3. 16:15
 10/19 anonim ***** válasza:
77%
Az a 15% max helytelen gumihasználat esetén lehet, egyébként túl soknak tűnik.
2019. ápr. 3. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!