Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék átlendülni, hogy el is élvezzek, ha a párom izgat/nyal?
Még csak 1 hónapja élünk szexuális életet a párommal, ráadásul nekem ő az első, ő vette el a szűzességem. És én is első vagyok neki abból a szempontból, hogy “kezdővel” még nem volt dolga...
Nagyon élvezem, amikor izgat, a szex is jó... szoktam is mondani neki! Viszont eddig még nem volt orgazmusom. Amikor izgatott, voltam már úgy párszor, hogy mindjárt elmegyek, de sajnos nem “lendültem át” és nem teljesedett be az orgazmus...
Szerintem nem csak velem van ilyen, biztos mással is történt már ez... Tudnátok adni egy kis iránymutatást hogy nektek mi segített, milyen módszert alkalmaztok, milyen pózban csináljátok vagy hogy számotokra mi segített?
Kérlek mellőzzétek a “rosszul csinálja” és “gyere hozzám, kinyallak” kommenteket, valamint a perverz üzeneteket...
Azoknak pedig akik segíteni próbálnak NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM! :)
20L
Ha amugy van orgazmusod, de vele nincs. Akkor izgasd magad addig amig nagyon kozel van, s add at neki az iranyitas, hogy o fejezze be.
Ha meg sem jon akkor ujra izgasd te magad, s megint ad at enki mikor a kezeleben vagy. Ne stresszelj ra. Jatszatok, nem versenyfutas a szex.
Nemrég tettek fel egy ilyen kérdést, arra így válaszoltam.
Amíg a gátlásaidat nem engeded el, addig nem fog menni, fejben engedd el magad. Próbáljatok előtte ellazulni, lemenni alfára. Egy kis bor vagy pezsgő, de ne rúgjatok be, csak hogy megérezd azért . Kicsit húzzátok el az előjátékot. Nem kell ide orvos, abszolút semmi baja sincsen a kérdezőnek. Nekem is nehezen ment először, hiába maszturbáltam évek óta, aztán egyszer csak mikor nem feszültem rá, és már kicsit több aktus volt a párommal hopp, lovaglóba elmentem. Megfizethetetlen pillanat volt számomra az. 🙂 Sok múlik a párodon is, mit, hogyan csinál veled /rajtad . Ami téged izgat kérdező, vessétek be! 🙂 És bátran kérdezz tőlem , ha itt nem mered nyíltan, akkor üzenetben. Hajrá! ! 😉 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!