Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék átlendülni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék átlendülni, hogy el is élvezzek, ha a párom izgat/nyal?

Figyelt kérdés

Még csak 1 hónapja élünk szexuális életet a párommal, ráadásul nekem ő az első, ő vette el a szűzességem. És én is első vagyok neki abból a szempontból, hogy “kezdővel” még nem volt dolga...

Nagyon élvezem, amikor izgat, a szex is jó... szoktam is mondani neki! Viszont eddig még nem volt orgazmusom. Amikor izgatott, voltam már úgy párszor, hogy mindjárt elmegyek, de sajnos nem “lendültem át” és nem teljesedett be az orgazmus...

Szerintem nem csak velem van ilyen, biztos mással is történt már ez... Tudnátok adni egy kis iránymutatást hogy nektek mi segített, milyen módszert alkalmaztok, milyen pózban csináljátok vagy hogy számotokra mi segített?

Kérlek mellőzzétek a “rosszul csinálja” és “gyere hozzám, kinyallak” kommenteket, valamint a perverz üzeneteket...

Azoknak pedig akik segíteni próbálnak NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM! :)

20L

2018. nov. 4. 17:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha lett volna ez a po:cs már kellő mennyiségű szűz lánnyal, akkor biztosan nem jött volna össze ilyen ostobával!

Más 13 évesen elélvez az ujjazástól!(maszti) Na az olyanok el is fognak élvezni nemhogy bármilyen izgatástól de még a farok ki-be járásától is pillanatok alatt! És nem cseszik szét a pasi lelki világát hogy bárhogyan is próbálkozik semmi eredménye az erőfeszítésének...

2019. júl. 24. 13:32
 12/15 A kérdező kommentje:

Utolsó! Nem is értem, hogy mit hablatyolsz itt össze😂

De igazából úgyse a te véleményed fog számítani!

2019. júl. 24. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok.

Kedves #11... Te egy idióta vagy. Szimplán ennyi a véleményem. 😊

2019. júl. 25. 10:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Ilyenkor összeteszem a két kezem hogy egy könnyen elélvező, sorozatorgazmusos nőm van, aki ráadásul nem a csiklójával élvez, hanem konkrétan a farkamtól.

Öreg vagyok én már bohócnak mint az a szegény szerencsétlen...

2020. ápr. 11. 23:17
 15/15 anonim ***** válasza:

El kell lazulnod, ês minden zagyvaságot , gondolatot, és aggodalmat ki kell üríteni a fejedből. Mintha kihuznád a dugót, és leengednéd őket a lefolyón.

Nyilván ezt legtöbben (főleg akik intelligensebbek) nem tudjuk akár kinek a társaságában ugyan olyan könnyen a megtenni.

Még nekem sem menne bárkivel, pedig tapasztalt férfi vagyok.

Szóval a partnered intellektusa gyengédség és türelme SZÜKSÉGES, de önmagában nem feltétlenül elégséges a sikerhez. Ketten kellenek hozzá [ ilyen ez az erotika ;-) ]

2022. jan. 4. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!