Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mukodhet kapcsolat tartosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mukodhet kapcsolat tartosan szex nelkul?

Figyelt kérdés
Oszinten csalodas szamomra a szex es egyaltalan nem kivanom inkabb undorodom tole. Szorakozas celjabol csak egy folosleges dolognak tartom. Tobbszor probalkoztam mar de mindig csak visszataszitonak talalom es ugyerzem bar ne kene tobbszor. Kapcsolatra vagyom, de lehetoleg szex nelkul L/23

2019. ápr. 2. 23:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Akkor működhet ha egy ugyan ilyen gondolkodású, beállítottságú férfivel ismerkedsz meg. Különben egy idő után nem működne egy kapcs. szex nélkül.

L

2019. ápr. 3. 05:56
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Van akinek ez van akinek az a jó. Nekem például sok szexre van szükségem, de olyan nő is kell hozzá, aki ugyan így gondolja. Lehet neked is jó lenne ha olyan férfival lennél aki tudja a dolgát.
2019. ápr. 3. 06:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Aszex ferfivel mukodhet, egy olyannal aki erez szexualis vonzalmat nem igazan. Mondjuk ismerek olyan part akik kozt evek ota nincs pedig fiatalok, es eddig nem volt felrek.ras de szerintem lassan szakitanak.
2019. ápr. 3. 10:23
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

#8 Vagyok. Kérdező, ha komoly ez a kérdés, akkor tényleg fontold meg hogy foglalkozol rendesen a problémával. "egyaltalan nem kivanom inkabb undorodom tole" - ez tuti hogy rendellenesség. Nem csak beállítottságról van szó. Akik pedig ilyenkor is lepontozgatnak, üzenem nekik, hogy idióta éretlen gyökerek, ha csak ennyit tudnak az üres és tartalmatlan okoskodáson kívül, akkor inkább menjenek playstationözni Az egy dolog, hogy nekem most nagyon meg akarjátok mutatni, de ez most ennél komolyabb. Lehet hogy ezen múlik, hogy a kérdezőnek el lesz-e cseszve az élete és aszexuálisan éli le, vagy kiderül az oka, pl ha megrontották/zaklatták, és utána elkezdhetik feldolgozni. Azzal, hogy megint csak bele akartok olvadni a virtuális környezetetekbe, néha rohadt kártékonyak tudtok lenni, és nem ártana ha legalább ilyenkor felnőnétek a feladathoz, amiért ez az oldal működik. Azzal ha leírjátok hogy "keress olyan férfit akinek ez jó" pont hogy az a 0%ban hasznos, semmitmondó, és félrevezető is.

Ez nem szokványos, ez egy egyszerű tény, és akinek az egész élete arról szól hogy homokba dugta a fejét és itt vegetál, legalább mást ne húzzon magával és ilyenkor vállalhatna egy pici felelősséget. Kérdezőnek meg továbbra is azt üzenem, hogy gondolja át ezeket, és hogy mik a válaszok ezekre a dolgokra.

2019. ápr. 3. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:

A szexualitás alapvetően a fiziológiai szükségletek között szokott szerepelni, főleg 30-40-éves korban.

Ha te egyenesen undorodsz minden fajtájától, az valóban nem túl biztató, és abból nem származhat baj, ha fordulsz igazi segítségért szakemberhez is, hisz azért vannak. Ha elfojtod az egészet, pedig lenne valami oka is, az viszont nem jó neked sem.

2019. ápr. 3. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!