Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mukodhet kapcsolat tartosan szex nelkul?
Szerintem vagy brutál szerelem mellett. Vagy nagyon praktikusan.
de amúgy szerintem valami van itt mert a szex alapvetően érintés. az meg tud jó lenni
Hasonló mentalitású embereknél működhet, egy hasonló férfit kell keresned, az a jópofa benne, hogy az élet más területein is nagyobb eséllyel fogtok egyezni, mintha egy szexet kedvelő, vagy akár túlzásba vivő férfival jönnél össze.
Bár egy kérdéske a végén: Egy partnered volt csak? Mert ebben az esetben lehet, csak "vele" nem jó... Azért ha így van egy esélyt még adj a dolognak. Nem mehet minden elsőre.
Bár mindenki más... Nekem az ölelés és az ölelkezés hiányzik a legjobban, mióta egyedül vagyok (vagyis jó régóta). De pl. a csókolózás sosem volt jó, az nem is hiányzik. De lehet abban én vagyok reménytelen. De még nem adtam fel a reményt. Végül is az hal meg utoljára. Vagy előbb én, ki tudja :)
Ebben az esetben igen, lehet hogy jobb lesz neked egy olyan férfival aki hasonlóan érez a szexualitás iránt. Lényeg, hogy ezt az elején tisztázd, hogy aki szexet szeretne azzal ne raboljátok egymás idejét, nem egymást keresitek. Van ilyen :)
Fogsz találni olyan férfit aki szintén nem rajong ezért, olvasni ilyesmit is, elég sokszor. Sok szerencsét hozzá!
Már hogyne működhetne. Ne viccelj. Ha találsz olyan férfit akinek hasonló igénye van akkor feltétlenül. Nagyon sokan vannak így, de ők ezt a rovatot ritkán látogatják. Ide inkább kiéhezett emberkék járnak vagy szexuálisan túlfűtöttek mint én is.
Egy szexmentes kapcsolat lehet tartósabb mint egy extrém szexualitású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!