Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mukodhet kapcsolat tartosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mukodhet kapcsolat tartosan szex nelkul?

Figyelt kérdés
Oszinten csalodas szamomra a szex es egyaltalan nem kivanom inkabb undorodom tole. Szorakozas celjabol csak egy folosleges dolognak tartom. Tobbszor probalkoztam mar de mindig csak visszataszitonak talalom es ugyerzem bar ne kene tobbszor. Kapcsolatra vagyom, de lehetoleg szex nelkul L/23

2019. ápr. 2. 23:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%

En is igy vagyok vele...

F

2019. ápr. 2. 23:54
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha találsz egy aszexualís férfit, akkor működhet. Egyébként nem. Kivéve mondjuk ha mellette szeretőt tart.
2019. ápr. 2. 23:54
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem vagy brutál szerelem mellett. Vagy nagyon praktikusan.

de amúgy szerintem valami van itt mert a szex alapvetően érintés. az meg tud jó lenni

2019. ápr. 3. 00:04
 4/15 anonim ***** válasza:

Hasonló mentalitású embereknél működhet, egy hasonló férfit kell keresned, az a jópofa benne, hogy az élet más területein is nagyobb eséllyel fogtok egyezni, mintha egy szexet kedvelő, vagy akár túlzásba vivő férfival jönnél össze.

Bár egy kérdéske a végén: Egy partnered volt csak? Mert ebben az esetben lehet, csak "vele" nem jó... Azért ha így van egy esélyt még adj a dolognak. Nem mehet minden elsőre.

Bár mindenki más... Nekem az ölelés és az ölelkezés hiányzik a legjobban, mióta egyedül vagyok (vagyis jó régóta). De pl. a csókolózás sosem volt jó, az nem is hiányzik. De lehet abban én vagyok reménytelen. De még nem adtam fel a reményt. Végül is az hal meg utoljára. Vagy előbb én, ki tudja :)

2019. ápr. 3. 00:10
 5/15 A kérdező kommentje:
Volt tobb is de hiaba probaltuk megbeszelni is, hogy akkor hogy lenne jo megis, mindenkivel minden alkalommal ugyanolyan semmitmondo kb mintha csak egy targy lennek, pedig nem kezeltek ugy. Akarmennyire probaltak figyelmesen mindig csalodas volt.
2019. ápr. 3. 00:18
 6/15 anonim ***** válasza:
58%

Ebben az esetben igen, lehet hogy jobb lesz neked egy olyan férfival aki hasonlóan érez a szexualitás iránt. Lényeg, hogy ezt az elején tisztázd, hogy aki szexet szeretne azzal ne raboljátok egymás idejét, nem egymást keresitek. Van ilyen :)

Fogsz találni olyan férfit aki szintén nem rajong ezért, olvasni ilyesmit is, elég sokszor. Sok szerencsét hozzá!

2019. ápr. 3. 00:20
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Már hogyne működhetne. Ne viccelj. Ha találsz olyan férfit akinek hasonló igénye van akkor feltétlenül. Nagyon sokan vannak így, de ők ezt a rovatot ritkán látogatják. Ide inkább kiéhezett emberkék járnak vagy szexuálisan túlfűtöttek mint én is.

Egy szexmentes kapcsolat lehet tartósabb mint egy extrém szexualitású.

2019. ápr. 3. 00:21
 8/15 anonim ***** válasza:
22%
Bár nem ez volt a kérdés, de azért nem árt, ha tudod, hogy ez nem normális. Fel kellene keresned egy szexuálpszichológust (lehetőleg egy tényleg hozzáértőt), mert biztos hogy valami benned el van cseszve, ha ennyire frigid vagy 23 évesen. Lehet hogy a partnerekkel nem sikerült összehangolódni, de lehet hogy tényleg viselsz valamit, amihez jobb leásni, mint így leélni az életed.
2019. ápr. 3. 01:34
 9/15 anonim ***** válasza:
25%
Biztos, hogy a férfiakat szereted...?
2019. ápr. 3. 01:40
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Ő se tudja mit szeret.
2019. ápr. 3. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!