Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből komoly, akár életre szóló párkapcsolat?
El vagyok keseredve így férfiként. Itt vagyok 23 évesen, szűzként. Van egy lány, akivel eltudnék képzelni egy komoly kapcsolatot, már október óta ismerkedünk, tart ez az egész, randizgatunk, de inkább csak barátént tekint rám.
Előtte volt egy másik lány, ő nagyon belémszeretett, én is így érztem, de aztán jött ez a lány, és ő sokkal szebb, a másiknak meg nagyon összetörtem a szívét. Ezért picit örülök, hogy végre én is visszautasítottam valakit és nem csak engem.. De a lényeg! Van okom reménykedni?
Szerintetek lehet ebből komoly?
Az ég mentsen meg tőled minden nőt! Így fogod fel az ismerkedést, hogy végre te is visszautasíthattál egy lányt, aki szeretett? Neked egy kéretlen gyermek lakik az agyadban, és nyilvánvaló, hogy 23 évesen miért vagy még szűz.
Nem való még neked a párkapcsolat, nemhogy életre szóló, de semmilyen se.
Én is egyetértek az egyes válaszolóval!
Nem voltál te szerelmes abba a csajba, különben nem érdekelt volna h van aki szebb nála és ezért utasítottad vissza.
Ilyen felfogással érthető h még miért nem volt 1 csajod sem.
Jobb is, hogy az első lány nincs veled, már biztosan kihevert egy ekkora tahót.
A másik lányért ha már dobtad az előzőt, igazán eléállhattál volna, hogy tetszel nekem, járjunk.
Természetesen érthető, hogy félsz a visszautasítástól, mivel még éretlen vagy. De jobb is így, nem keseríted meg mások életét gyermeteg gondolkodásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!