Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a làny szàndèka, komoly vagy szerintetek is csak szexkapcs?
Figyelt kérdés
KB 1 hete ismertem meg neten egy lànyt , èn oszinten mondom hogy mostnàr egy tartos ,igazi kapcsolatra vagytam volna .. de a làny nem igazàn akart ismerkedni folyton azt kèrte hogy izgassam meg ilyesmi .. 1 hèt mulva talàlkoztunk ès elso talalkozasra lesmàrolt .. hazavittem mert megdumàltuk hogy ott alszik.. 5 perc beszelgetès utàn annyit làttam hogy màr veszi le a nadràgot ès a bugyit.. ès mondja h csinaljuk ? (nem àlszentkedek nyilvan nem bànom èn hogy dugtunk pàr jot... sot ku**a Jo volt.. ) De hiaba probàlok ismerkedni v beszelgeti.. ez esku csak ba**ni akar.. Nekem meg igy nem kell ez az egèsz. Szerintetek hogy vehetnèm rà hogy kozelebb keruljunk ? Vagy làssam be h szamàra ez csak a szexrol szol .. es keressek 1 erettebb partner ?2018. szept. 16. 13:47
1/6 A kérdező kommentje:
kihagytam h 20f a "csajom" 19
2018. szept. 16. 13:48
2/6 anonim válasza:
Irigyellek irányisid már át hozzám 23 f, még nem volt nőm.
Amúgy ki vagy gyúrva? vagy átlagos vagy?
Lehet jó a tested azt csak ennyi kell neki.
(Valójában a feminizmus és a liberalizmus erről szól, hogy a nők is férfiak legyenek és ők is szexuális ragadozók elegyenek.)
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg a személyiséged nem olyan, amilyenre vágyik.
4/6 anonim válasza:
Jaj isteem mekkora probléma! Hová szarjak hoy el ne lopják?
5/6 A kérdező kommentje:
3 as .. nem rosszbol de remelem a torkodon akad a reggelid xd
2018. szept. 16. 14:23
6/6 anonim válasza:
Ha az első talitokon 5 perc beszélgetés után már tolta le a bugyit, nem hinném h komoly kapcsolatra vágyna. Nem tudod rá venni sehogy sem,ez csak szexről szól nála, fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!