Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a nőket kérdezném, akik megjátszák az orgazmust. Miért?
Figyelt kérdés
És gondolom, hogy most jönnek a szokásos sablonos válaszolok. Olyanoktól, akiknek nem is volt része ebben. Hogy valószínűleg azért, mert a párja rossz az ágyban és nem akarja megbántani, és bla bla bla.
De engem nem a sablonos rövid válaszok érdekelnek.
Persze ettől még lehet, hogy valaki tényleg azért hazudik mert rossz a párja az ágyban, de ne elégedjünk meg a rövid válasszal.
Engem maga a történet érdekel. Az, hogy valaki miért jut el odáig, hogy végül hazudik az orgazmusról...
Persze azt is megértem ha valaki csak privátban akar beszélni erről.
2019. márc. 31. 11:07
11/11 anonim válasza:
Nos, én időnként megjátszom. Az oka a következő: nem vagyok mindig teljesen laza, van, hogy máshol járnak a gondolataim, bármi előfordulhat. Eleinte ezt én elmondtam a barátomnak: semmi baj, most nem sikerült, de nincs gond, nekem jó érzés volt így is, de később újra próbálhatjuk. Ő viszont ezt olyannyira magára vette, hogy hatalmas feszültségek voltak belőle. Több ilyen alkalom után én is úgy döntöttem, ebből felesleges balhé ne legyen, nekem nem ér annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!