Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm nem szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szeretne orgazmust. Miért?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy amikor még nem szexeltünk, hanem csak előjáték volt, akkor ugye ujjaztam+nyaltam, eleinte nem volt orgazmusa, mert szűz volt még. Utána ahogy kezdte megszokni, egyre jobban élvezte, majd jó párszor el is élvezett, volt már hüvelyi és csiklói orgazmusa is. Aztán ahogy elkezdtünk szexelni, kevesebb hangsúlyt fektettünk az előjátékra, de szex közben is el tudott élvezni párszor. Mostanában pedig leállít orgazmus előtt, mert azt mondja, hogy nem bírja. Pedig nem csinálom durván, tényleg élvezi, de azt mondja, hogy egyszerűen nem bírja, mindig be kell fognia a száját, különben sikítozna közben. Csinálunk olyat is, hogy csak megujjazom és kinyalom, lassan kezdem, aztán gyorsítok a tempón, olyan, mint a Niagara, remeg az egész teste, majd azt mondja, hogy álljak le, mert egyszerűen nem bírná ki. Szeretném, ha többször élvezne el, mert nekem fontos, hogy neki is jó legyen, majd a csúcsra érjen, nem egó-növelés céljából akarom ezt. Van valami tippetek, hogy miért nem akar, vagy hogyan érhetnék el nála gyengébb orgazmust?
2019. márc. 20. 13:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

A kérdésben a válaszod.

Azért mert hangos amikor élvez.

És nem akarja h bárki meghallja..

Mert feszélyezi..

Az előjáték is fontos ne legyen kevesebb..

25N

2019. márc. 20. 13:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hol csináljátok? Menjetek el wellnessezni, ott mehet, minden. Én sem tudnám elengedni magam , ha a szüleimnél szexelnék a pasimmal. Én is nagyon hangos v vagyok.
2019. márc. 20. 13:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Mondta,hogy túl hangos és gondolom attól fél,hogy meghallják a szülők,nem?

Ha csak akkor szexeltek,amikor ketten vagytok otthon,akkor nem értem,hogy miért nem akar elélvezni.Tőle kellene megkérdezni.

2019. márc. 20. 13:54
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem elsieted. Ha ennyire intenzív neki, akkor lassabban kell felépíteni. Értem, hogy te élvezed és minél előbb csúcsra akarod juttatni, de ha neki sok, akkor nagyon apró lépésekkel kell eljuttatnod. Élvezd a folyamatot és ne a végeredményt
2019. márc. 20. 14:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem 2 értelmű a kérdés. Tehát, 1x elélvez és utána többször nem akar, vagy egyáltalán nem akar? Ha az első, akkor az lehet, hogy érzékennyé válik. A feleségem sem szereti, ha elélvez 1x,és én még "kínlódok" vele.
2019. márc. 20. 14:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Mindig otthon vannak a szülők, néhány alkalom kivételével volt, hogy tényleg csak ketten voltunk, szóval lehet, hogy igazatok van. Én élvezem a folyamatot, a csak ujjazás+nyalás kombóra legalább 1 órát szoktam szánni, és egyre intenzívebben csinálom. Ha elélvez, akkor egy kis ideig bírja még, utána kéri, hogy álljak le, olyankor leállok, max befejezi szájjal, vagy kiverem. De az esetek túlnyomó részében nem akar elélvezni.
2019. márc. 20. 14:59
 7/11 anonim ***** válasza:

a lényeg, hogy ne erőltesd!

nyomasztó lehet, ha mindíg akarod és egy idő után elveszti a szépségét a kényszer hatására.. én sem igénylem a mindennapi orgazmust.. de az összebújás az jöhet minden mennyiségben!!

2019. márc. 20. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:

" ...Ha elélvez, akkor egy kis ideig bírja még utána kéri álljak le..."

"...De az esetek túlnyomó részében nem akar elélvezni."

Az első idézetnél lehet a gond.

Nekem par percig hozzáérni nem lehet olyan érzékeny. Az már kellemetlen neki ezért esetleg amit utána csinálsz. Inkább megfosztja magát az orgazmustol. Probáld ki. Ha meg van az orgazmusa ne folytasd, ne nyüstöld tovább. Csak szeretgesd. Bujj mellé, simogasd, csokolgasd, v puszilgasd.

2019. márc. 20. 15:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Az első idézett mondat szexnél fordul elő. Én bírom több, mint egy órán át is. Ha gumival csináljuk, akkor leállok, mert a barátnőm is felszárad, illetve a gumiról is lejön az összes síkosító. Gumi nélkül max 40 percig bírja, mert olyankor a gumi nem szorítja el a farkam tövét és jobban feláll, vastagabb, keményebb.
2019. márc. 20. 16:53
 10/11 Yskirde ***** válasza:
Maga a remegés az orgazmus, miután elmegy rohadt érzékeny lesz és nyilván leállít, hogy ne. Próbáld megismerni a testét, mert idegesítő lehet ha mindig piszkálod szegényt
2019. márc. 20. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!