Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 eves lany le akar velem fekudni es raadasul meg szuz? En 27 vagyok.
Figyelt kérdés
Messze is lakik, tul fiatal is igy legfeljebb szex lehetne. De igy meg nem akarom hogy velem veszitse el, meg ha le is tisztaznank elotte. Szerintetek mit tegyek?2019. márc. 28. 10:35
2/30 anonim válasza:
hagyjad mert könnyen megütheted a bokádat. úgyis szerelmes lesz belőled és nem fog békén hagyni. aztán a szülei ha kiszedik belőle, hogy miért sír minden este akkor apukát nem fogja érdekelne, hogy 14 év a beleegyezési korhatár.. persze más lenne a helyzet, ha ő már 12 éves kora óta nem lenne szűz, de így rizikós.
3/30 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem alom te szerencsetlen :) attol hogy veled senki se akar szexelni nem biztos hogy mas is ilyen gyoker mint te.
2019. márc. 28. 10:42
4/30 A kérdező kommentje:
Koszonom 2-es. Ilyenektol tartok en is, ezert se mentem bele.
2019. márc. 28. 10:42
5/30 A kérdező kommentje:
Akkor varjam meg mig lefekszik valakivel es ha meg utana is akarna valamit akkor fekudjek le vele? Vagy ez mar kuka igy?
2019. márc. 28. 10:44
6/30 anonim válasza:
Ha nem akarod, nem kötelezhet rá. Ha erőszakoskodik, hívj rendőrt!
7/30 A kérdező kommentje:
Hat epp ez az hogy akarnam mert en se leszek mar fiatalabb es egyre kisebb az eselyem fiatal csajokkal szexelni, ugy hogy nem fizetek erte de megszivni se akarom meg azt se hogy ot megszivassam.
2019. márc. 28. 10:51
8/30 anonim válasza:
vállald be, ha a cimed nem tudja, az apuka nemfogja radtorni az ajtot
9/30 anonim válasza:
Én megcsináltam 26 éves koromban, 16 éves szintén szűz csajjal. Semmi rossz következménye nem volt :)
10/30 anonim válasza:
#8 nem mindenki agyilag zokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!