Mit tegyek? Víz ment a fülembe pár napja, és nem akar kijönni, ráadásul cseng, és visszahallok vele mindent://
Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 20:31
1/3 anonim válasza:
ismerős! Én nálam is az volt, de addig piszkáltam, csesztettem míg be nem gyulladt a hallójáratom. Próbáltam "vákuumot" csinálni de semmi. (Befogod az egyik füled a másik tenyereddel meg pumpálod a másikat) Nekem egy dolog vált be próbáld ki. Kihúzom magam és erőteljesen előredőlök amennyire csak tudok. Gyorsan vissza fel és újra le. Ezt addig csinálom ameddig ki nem jön. De ezt gyorsan kell. Esetleg amelyik füledben van azt tartsd lefelé és úgy hajolj. Ne legyen se előtted, mögötted,melletted semmi, mert megszédülsz majd egy picit.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Hátha sikerül
2017. dec. 27. 20:45
3/3 anonim válasza:
majd írd meg kérlek sikerült-e! :D Zöld kezet kaphatok? c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!