Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik meztelenül szaunáztok, első alkalomkor milyen érzés volt?
Izgultatok az első alkalomnál, esetleg önkéntelenül is takargattátok magatokat ?
Milyen intim fazonnal mentetek először ?
11-es válaszoló:
Vannak kimondottan fürdőruhamentes szaunák, ahová TILOS fürdőruhában bemenni. Ahol ilyen van, ott ez ki is van írva. Ahol nincs kiírva, ott nem lehet meztelenül szaunázni. Zalakaroson is van meztelen szauna egy külön elkerített részen. Egyébként gyerekek nem használhatják sem a fürdőruhásat, se a menteset.
A kérdésre a válasz:
Egy picit izgultam az első meztelen szaunázásom előtt, de csak azért, mert nem tudtam milyen lesz, mi vár majd rám. :D Egyébként én törölközőben szoktam lenni (és ahol eddig voltam, ott a többség is törölközőben volt). Néha előfordul, hogy csak a derekamig van rajtam törölköző, de csak akkor, ha kevesen vannak.
21/L
Jó érzés volt. Én inkább attól tartottam hogy mennyire fogom bírni a szaunát mert eleve a fülledt meleget nem szeretem, viszont a szauna mégis más volt valamiért. Inkább ettől tartottam hogy 3 perc után nem fogom bírni. A meztelenségtől pedig nem féltem. Egyrészt nincs mit szégyellnem magamon, nyilván nem vagyok tökéletes, de szerintem semmi extra adottságom nem volt amit takargatnom kéne, ha esetleg társaságom akad. A másik meg az hogy a lepedőt alapból magamra tekertem de kis idő után levettem magamról és csak a fenekem alatt volt ami kötelező, legalább is ott ahova járni szoktam.
Maga a meztelenség nem zavar engem, nem vagyok szégyenlős, meg alapból úgy lettem nevelve hogy ez természetes. Igaz nem nudista családban nőttem fel, de senkit sem zavart a családban ha esetleg meztelen mászkál otthon valamelyikünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!