Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az első szex? 18L
Ennél hülyébb kérdést még nem láttam az oldalon
Milyen érzés volt először WC-be vizelni?
Ha a partner odafigyel és istenesen megb és ez még majd jól is esik neked,akkor az hétszentség,hogy azért nem felejted el.Ha meg csak pacsmagol és szrul, tesze-tosza módra csinálja,akkor meg biztosan azért nem felejted el.
Az első sex az ezért,vagy azért örök emlék marad az biztos.
Feszítő, kissé fájdalmas érzés, de ugyanakkor egészen addig nem tapasztalt módon kellemes. Most ezt hülyén fogalmaztam, de nem is lehet pontosabban szerintem.
Leírhatatlan az érzés amikor először érzed magadban, amikor először mozog benned.
A többi meg már azért leírhatatlan mert egyre jobb és jobb lesz. :)
18l
Kedves első hozzászoló! Attól, hogy te minden kérdésnél csak a Humor Heroldot tudod játszani, mert még nem volt szexuális élleted nem kell írni. Én tégyleg nem értem, hogy az ilyen gyerekeket, akik csak trollkodni járnak miért nem törlik. Főleg olyan kategóriából ahova 18 éven alulial nem is jöhetnének.
A kérdésre válaszolva ez egyéntől függ. Nekem fájt, de attól szép emlék maradt.
nem tudom, én is szűz vagyok még. elveszítjük együtt?
18/F
Nekem, nem volt jó!Kellemetlen volt,és csak kicsit véreztem!
De az a pasidtől is függ!Ne hübele balázs módjára csinálja!!
31-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!