Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az első szex? 18L
Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 19:56
12/14 anonim válasza:
Az első válaszoló pont az a hülye frusztrált pitsa aki heteronak vallja magát, de a pocsre azt mondja undorító. Agyhalott szegény...
13/14 anonim válasza:
első nem volt jo nekem a barátnőm aztmondja nagyon jo volt neki én nagyon feszült voltam és szégyenlős is nehezen állt fel de barátnőm nagyon rendes és segittőkész volt ellazitott és ment :D aztán egy akkor tocsát élveztem a hasára hogy huuuu nagyon nagyot 24F minden pillanatra emlékszem :) már 5 év volt.
14/14 anonim válasza:
Nekem borzasztóan fájt, azt hittem, hogy szétszakadok belülről, de nem véreztem. Kellett pár alkalom utána, hogy jobb legyen, de több mint 2 év kellett, mire megtanultam, mit és hogyan élvezek, hogyan tudok ellazulni a párom mellett. Ne parázz rá, hogy fájni fog, ha türelmes és odaadó lesz a partnered, jól felizgat, és talán még szerelemből is történik meg, akkor az esetleges fájdalom ellenére is nagyon szép emlék marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!