Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik meztelenül szaunáztok, első alkalomkor milyen érzés volt?
Izgultatok az első alkalomnál, esetleg önkéntelenül is takargattátok magatokat ?
Milyen intim fazonnal mentetek először ?
Nem higiénikus teljesen meztelenül
Egy csomó fertőzést be lehet nyalni punci tájékon...
Valaki előtted oda teszi az izzadt szaros -seggét te meg arra rá ülsz...
1-es válaszoló.
Ez nem így megy, ha pucéron is szaunázol, a szaunatörölköződre ülsz/fekszel. Így aztán nem "nyalsz be" semmit.
Komolyan kicsit csalódott vagyok, egyedül a #7-es válaszoló írt választ a kérdésre.
Tényleg, kedves #8-as, áruld már el azt, hogy hol írtam a kérdésben, hogy szexuális aspektusból kérdeztem ? Egyáltalán nem. Annyi csak, hogy izgultatok-e, volt-e egy kis drukk, vagy teljesen természetes volt.
Ez nem szexualitás. Amikor valamit először csinálsz, igenis kis izgulás, lámpaláz elképzelhető. Pl. gondolj arra, amikor először vezettél kocsit...nem hiszem, hogy ne izgultál volna kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!