Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejön ha egy lányon sok smink van? Felizgat esetleg?
Figyelt kérdés
Például szemeit kifesti illetve az száját szépen kifesti iletve arcát le alapozózza vagy az már túl sok? Piros rúzs illetve szájfény?2019. márc. 27. 07:41
11/16 anonim válasza:
Alapból nem. Akkor lenne az, ha valami jelentést kap.
12/16 anonim válasza:
imádom a sok sminket,felizgat,pirozs rúzs,stb...f
13/16 mikeXxX válasza:
Igen felizgat szexisebb . 40f
14/16 anonim válasza:
Nemnagyon.
Annyi,hogy a bőrhibák ne látszanak azt kész.
15/16 anonim válasza:
Eleg "undi" sok festeket lenyalni !
16/16 anonim válasza:
Privátban el tudom magyarázni, de ahol én lakom, ott nem mindenki van így vele. (Nyíregyi vagyok) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!