Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön ez a Japán énekes? ( Van rajta smink, előre szólók! )
Nem szeretem az ázsiaiakat. Basshunter inkább.
A képen szereplő nekem annyira nem jön be, kcsit olyan hímk_rvának néz ki :D De nem rossz :P
Nekem ő :)
De csak hosszú hajjal. Na jó, a mostani haja sem rossz, de a hosszú haj mindent visz. :)
Tsuzuku egy hímqrva is! :P Na jó, nem, de én szeretek úgy gondolni rá :)
Miyavit ismerem, sajnos soha nem volt a szívem csücske :( De a hosszú, fekete hajával egész jól néz ki :P
Köszönöm a választ, ment a zöld! :)
Igen, tudom, hogy az xD
Én vagyok, aki Miyavit belinkelte. :)
Nekem mindig is ő jött be, és a zenéjével is így vagyok. (nem azért szeretem a zenéjét, mert bejön. Előbb hallottam a számait. :)
De a szabály akkor is érvényes: éljen a hosszú haj, főleg, ha japán az illető! :P :D
Én is hosszú haj párti vagyok! :D
Nekem örök kedvenc marad a DEG, az is leginkább Kyo eszméletlen hangja miatt :) J - rádióban szerettem meg őket, Kyo pedig eleinte teljes mértékben taszított külsőre, de a hangja az eszméletlen! xD Ezért is szerettem meg a drágámat :)
Viszont ha japán pasi, akkor nekem külsőre - belsőre örök nagy kedvenc Sugizo! :) Nem tudom, őt ismered e :)
..., hogy mennyit férfiasodott azóta! :) *
Javítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!