Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gyengétek a másik nemnél? (Lehet ruhadarab, alkat, testrész barmi)
Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 23:27
11/21 Diavolino44 válasza:
- szőke haj + kék szem nálam is
- nagy mell és nagy bimboudvar nálam is
+ vörös Rúzs ;)
12/21 anonim válasza:
Kerek, izmos popsi. Sportos alkat. Csinos lábak. Ápolt haj. Nagy bimbóudvar. Saláta punci. Gondozott fanszőrzet. Mosoly.
Szoknya. Tanga. Brazil bikini bugyi. Blúz. Csipkés melltartó. Combfix. Nyáron combfix mini szoknyával bugyi nélkül. Kötött pulóver. Kosztüm.
13/21 anonim válasza:
Nekem már az is elég, ha nem undorral néz rám
14/21 anonim válasza:
Fehér ruha, klumpa-papucs, lábfej, átlagos-, vagy vékony testalkat nőre vonatkoztatva.
15/21 anonim válasza:
Nekem a nagy(obb) csikló. Teljesen elolvadok tőle :-)
16/21 anonim válasza:
Barna haj- zöld szem kombó 😍
N
17/21 anonim válasza:
A bőéges, átlátszó, nyúlós puncinedv a gyengém. Ahh, de vágyom rá :P
18/21 anonim válasza:
Humor...egyszerű öltözék. Fehér pólót szeretem. Az arcon egy vonás ami felkelti a figyelmem.
19/21 anonim válasza:
A frufru és egy picit világosabb (sápadtabb) bőrszín, de inkább a frufru.
20/21 anonim válasza:
Élek-halok a pöttöm csajokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!