Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnézitek egy férfin?
Soha a büdös életben nem nézem meg egy férfi lábfejét. Valószínűleg soha rá sem nézek amúgy sem. Maximum a vádlit, vagy combot, hogy mennyire élhet aktív életet az illető.
Én amit elsőként megnézek egy férfin, az a keze.
Azon gondolkodtam, mennyire értheti meg a női lélek működését az, aki hölgynek hívja a gyengébbik nemet?
Ezen kívül, mint férfi mondhatom, a nők megnézik a cipőd, a ruháid összességét (mennyire áll jól, mennyire tiszta, illik-e hozzád, milyen kisugárzást nyújt) az órád, a hajad, a szakállad, az arcod és amint van lehetőségük, a vállaid és a feneked hátulról. És van aki próbál saccolni a csomagra, hogy nagy vagy kicsi. De ez már csak akkor ha a többi tetszett neki.
“Azon gondolkodtam, mennyire értheti meg a női lélek működését az, aki hölgynek hívja a gyengébbik nemet?” - Mivan?
Én azon gondolkodom, hogy aki ezt hiszi egy nőről, amit most leírtál, az beszélt-e már valaha egyáltalán nőnemű lénnyel???
Nem nézem meg. Max akkor figyelnék fel rá, ha valamiben különbözne a normálistól (pl. kevesebb ujja lenne rajta). És nem, nem indít be egy lábfej. Semmilyen állapotú vagy formájú sem.
Amit a pasikon megnézek: az arc egészében, szemek, orr, ajkak, testalkat, váll, izmok (karon, hason, háton, combon). Hogy ezekből kinek mi erotikus vagy sem, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!