Lányok ha ti egy férfin megnézitek hogy milyen márkás
farmer/ póló / cipő van?
Figyelt kérdés
Vagy ha jól néz ki az illető akkor mindegy miben van?
2014. júl. 13. 20:24
1/9 anonim válasza:
Soha nem érdekelt a márka, soha senkin nem nézem. Legyen felöltözve normálisan, a ruhái legyenek tiszták, ennyi. Elég baj, ha egy nő a férfi ruhamárkáit vizslatja, ez felszínességre vall.
2014. júl. 13. 20:28
2/9 anonim válasza:
normálisaknak nem a címke fog számítani:D
felőlem lehet turis pólóban is csak legyen tiszta, ápolt összkép
2014. júl. 13. 20:37
3/9 aprilina válasza:
Hát nem lényeg a márka, csak jól nézzen ki:) de nálam nagyon jó pont ha valami jó márkát visel:) legyen stílusos
2014. júl. 13. 21:41
4/9 anonim válasza:
Nem akarok álszent lenni, igenis számít, hogy ne mélyszegénységben éljen a kiszemeltem és azért legyen már olyan munkája, amivel nem csak a minimumra futja. Szóval egy igazán szép, drága cipő, vagy nagyon jól szabott öltöny, az mindenképpen jó pont. Amitől viszont a világból ki lehet kergetni az az, amikor a srácok a gagyi, de általuk naggggyon menőnek vélt, középkategóriás vackaikat villogtatják, az nem számít egyáltalán előnynek, sőt...
2014. júl. 13. 21:57
5/9 anonim válasza:
Engem nem érdekel a márka, nem is ismerem fel, nagy eséllyel:D Az viszont fontos, hogy jó stílusa legyen és igényes cuccokat hordjon, de nem érdekel, hogy ezek milyen márkájúak.
24N
2014. júl. 13. 22:21
6/9 anonim válasza:
Engem a marka erdelkel a legkevesbe. Fontosnak tartom, hogy milyen milyen markaja van, de ez lenne az utolso szempont amit megneznek. A lenyeg, hogy jol nezzem ki az adott ruha. Hanynom kell az olyan stilustol, amit a mai tini sracok hordanak (logo, ulepes gatya, harom szammal nagyobb polo vagy triko, fuksz, ekszer). De az se valami vonzo, ha valaki bo farmer nadragot visel es egy izlestelen polot.
Az en szememben, ha valaki elegansan oltozkodik az nagyon vonzo. Persze nem kell mindig inget felvennie es isten ments hogy oltonyben paradezzon elottem. S mellesleg s koreai stilus nagyon vonzo. Nezz roluk kepeket es akkor tudod, hogy mirol beszelek. S ne hogy azt mert mondani, hogy mi ez az azsiai kinai fos, mert nem az!!! A koraeai stilus lassan mar egesz azsiat megszalja es mar itt is latok sok fiun, hogy ok ilyen stilust kovetnek ;)
2014. júl. 14. 08:35
7/9 anonim válasza:
Márka nem érdekel, az igen, hogy stílusos legyen. Stílusos pedig lehetsz kínai cuccokból is. Én turlálóból öltözködöm.
2014. júl. 14. 10:59
8/9 anonim válasza:
Nem szoktam nézni a márkáját, és az egyszerűen, visszafogottan öltözködő pasik jönnek be.
2014. júl. 14. 12:49
9/9 anonim válasza:
engem nem érdekel a márka, csak jól nézzen ki. Ha túl sznobos az már kifejezetten zavar. Attól még hogy drága márkás cuccokra költ lehet tök ciki, ha rosszul állítja össze az outfitjét. Ha ruhákról akarok beszélgetni, azt nem a pasimmal csinálnám, mert nekem férfi kell, nem egy divatb..i 18-25 éves korosztályra gondoltam itt elsősorban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!