Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat vegyek az új...

Milyen ruhákat vegyek az új ruhatáramba?

Figyelt kérdés

Idén szeptemberben megyek Gimnáziumba. Valami új fajta ruhákat szeretnék felvenni, amik divatosak, nagylányosak.

Eddig szinte csak egy sima pólót és egy farmert vettem fel,ami egyszerű volt. Tudnátok linkelni ruhákat? (póló,nadrág,cipő stb)

2014. máj. 24. 08:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ami a stílusodhoz illik. Ha neked a farmer-póló kombó a stílusod akkor ne térj el tőle. Vannak nőiesebb felnőttesebb farmerek és pólók egyaránt. Viszont ha szereted a szoknyát akkor az most nagy divat egy saruval pl, ha mg hidegebb van (mert szeptember után hidegebb lesz) akkor valami bokacsizmával meg vastag harisnyával még mindig jól néz ki a szoknya, esetleg amíg nyár van vehetsz fel egyberuhákat is, de ne ess át a ló másik oldalára, ne mutasson túl sokat.
2014. máj. 24. 10:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja de amúgy, nem kell egyik nyárról a másikra gyökeresen megváltozni. Én majd most fogok menni 11.be és nekem is kellett ez a két év itt a gimiben mire kialakult, hogy én milyen vagyok.
2014. máj. 24. 10:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most vagyok kilencedikes, és nálunk a suliban mindenki egyszerűbben öltözködik. Én is farmer-pólós vagyok, és azt ajánlom, hogy mivel gondolom ebben érzed jól magad, csak pár apró dolgot változtass! Például vegyél másfajta cipőt, sarut, balerinacipőt, de tornacipő is jó, meg viselj ékszereket! Azok nagyon fel tudják dobni a ruháid :) Vegyél néhány színes, mintás kardigánt, de mintásat csak akkor ha van egyszínű pólód amihez fel tudnád venni. Vagy néha egy ilyen lazább blúz, télen pedig vastag kötött pulcsi is jól jön :)

Írj nyugodtan, ha valamire kíváncsi vagy! :)

2014. máj. 24. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!