Milyen ruhákat vegyek az új ruhatáramba?
Idén szeptemberben megyek Gimnáziumba. Valami új fajta ruhákat szeretnék felvenni, amik divatosak, nagylányosak.
Eddig szinte csak egy sima pólót és egy farmert vettem fel,ami egyszerű volt. Tudnátok linkelni ruhákat? (póló,nadrág,cipő stb)
Szia!
Én most vagyok kilencedikes, és nálunk a suliban mindenki egyszerűbben öltözködik. Én is farmer-pólós vagyok, és azt ajánlom, hogy mivel gondolom ebben érzed jól magad, csak pár apró dolgot változtass! Például vegyél másfajta cipőt, sarut, balerinacipőt, de tornacipő is jó, meg viselj ékszereket! Azok nagyon fel tudják dobni a ruháid :) Vegyél néhány színes, mintás kardigánt, de mintásat csak akkor ha van egyszínű pólód amihez fel tudnád venni. Vagy néha egy ilyen lazább blúz, télen pedig vastag kötött pulcsi is jól jön :)
Írj nyugodtan, ha valamire kíváncsi vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!