Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogyha fél...

Miért van az, hogyha fél évente új ruhákat vásárolok, akkor megjegyzik, hogy minek, mikor úgyis bezsákolod?

Figyelt kérdés

Volt egy időszakom, mikor 66 kg-ról 50-re, majd 48-ra fogytam. Természetes, hogy a ruháimat be kellett zsákolni, mert lötyögtek rajtam. Azóta ezt mindig visszakapom, meg azt is, hogy hízzak bele a régi ruháimba. Diákmelós fizetésből szoktam vásárolni...Annyira idegesítő ez a téma! És nem is márkás boltokból vásárolok, hanem Nyíregyházára szoktunk menni mindig és ott a piacon annyi jó holmi van. Más hetente vesz magának valamit, én nem. Amikor tegnap is megjegyeztem nagyinak, hogy oriflame-ből rendeltem egy krémet meg egy szájfényt, elkezdett sápítozni. Inkább visszamondtam...Anya kap fizut, apa kap fizut, nagyszüleim segítenek, én is diákmelózok. Ha megpróbálok magyarázkodni, akkor kinevet a családom és utána már nem téma...

20/l

2014. máj. 21. 16:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ezt megjegyezni, elmondani nekik? Anyám is beszólt néha a ruhavásárolgatás miatt, aztán hamar rájöttem, hogy nem muszáj elmondanom neki, hogy mi honnan van. Hol azt mondtam, hogy barátnőtől kaptam. Hol azt, hogy kb. egy éve vettem leárazva, csak nem volt még rajtam.
2014. máj. 21. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!