Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vannak olyan emberek, akik az...

Vannak olyan emberek, akik az órákon megjegyzik a tananyagot, és nem kell otthon tanulniuk. Ez igaz? Tanulható?

Figyelt kérdés
Ismerek néhány ilyet (nem az osztályból), akik ezt mondják és tényleg sokszor nincs mit csinálniuk. Ezt hogyan érhetném el én is? Ez a dolog tanulható? Én amire hazaérek már csak azt tudom, hogy miről volt szó, felelni nem tudnék belőle.

2012. szept. 20. 18:37
 1/3 anonim válasza:
Van, de szerintem nem tanulható. Én azokkal a tárgyakkal voltam így, amik érdekeltek, azokat rögtön megjegyeztem, otthon legfeljebb átolvastam, de sokszor annyit sem. Amiket pedig nem szerettem, azt az Istennek sem tudtam megtanulni :)
2012. szept. 20. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Én technikumi éveim alatt semmit sem tanultam, órákon viszont figyeltem, és mégis 4-esre vizsgáztam, szóval ez adottság! Ha megvan hozzá az eszed, nyugodtan lehet alkalmazni!
2012. szept. 21. 13:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor remélem, amikor én is azt fogom tanulni, amit szeretek, az menni fog.
2012. szept. 21. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!