Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Van olyan hétköznapi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van olyan hétköznapi ruhadarab, ami valamiért izgató szerintetek egy lányon?

Figyelt kérdés
Tehát nem ilyen nyilvánvaló, mint tanga, vagy kivágott felső nyakbatolt mellel teljesen kipakolva :D Hanem amit az utcán/munkahelyen/iskolában láttok lányokon.
2019. márc. 26. 11:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Igen,van:)
2019. márc. 26. 11:36
 2/18 A kérdező kommentje:
Le kéne írni akkor hogy mi az :)
2019. márc. 26. 11:37
 3/18 anonim ***** válasza:
73%

Bármi ami a vállakat, lapockát szabadon hagyja. Az nagyon tetszik.

+ matrózblúz, mert diáklányos külsőt ad

2019. márc. 26. 11:38
 4/18 anonim ***** válasza:
79%

nekem bejön egy megfelelő helyen viselt (mondjuk kutyasétáltatáshoz felvett) cicanadrág egy formás popsin. de kattanok a magassarkúra is.

de szeretem egy csajomat otthon az én ruhámban is látni.

2019. márc. 26. 11:39
 5/18 anonim ***** válasza:
53%

Bármi, amit záros határidőn belül levehetek róla. Nyilván egy konkrét lányról/nőről van szó.

Általánosságban lehet ilyen egy kiegészítő, mondjuk nyaklánc vagy akár egy érdekesebb ruha, ami nem hétköznapin néz ki és persze valahogy együtt a lánnyal az összhatás lesz tök jó.

Még főiskolán volt egyszer, hogy egy lány, aki amúgy is tetszett valamelyik nap bejött egy blúzban és egy nadrágban és egyből meg is mondtam neki, hogy bocsi, ma inkább kerülni foglak, mert igencsak vadítóan nézel ki számomra ebben a "szerelésben".

2019. márc. 26. 11:41
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos a nevét férfiként nem tudom,de van olyan hogy felső ami a köldökig ér kb. és alul olyan szoknyaszerűség rövid.uhhhhhh :)Iszonyatosan szexi minden nő abban.
2019. márc. 26. 11:46
 7/18 anonim ***** válasza:
79%
Számomra egy szép és csinos nőn minden ruha szexi.🙂
2019. márc. 26. 11:48
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Így nem konkrétan egy ruhadarab, de bármilyen szűkebb ruha vagy nadrág vagy szoknya hatásos lehet szerintem, ami az átlagosnál kicsit jobban kiemeli a csaj alakját. Vagy például nekem tetszenek a magas sarkú cipők. Nem kell 13 centis tűsarkúra gondolni rögtön, de egy nő lehetőleg ne teljesen lapos cipőben járjon szerintem.
2019. márc. 26. 11:55
 9/18 anonim ***** válasza:
73%
Feszes farmer. Leggings.
2019. márc. 26. 12:02
 10/18 anonim ***** válasza:
34%
Futócipő bojazoknival...ahh imádom a mai divatot :p
2019. márc. 26. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!