Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Van olyan hétköznapi ruhadarab, ami valamiért izgató szerintetek egy lányon?
Bármi ami a vállakat, lapockát szabadon hagyja. Az nagyon tetszik.
+ matrózblúz, mert diáklányos külsőt ad
nekem bejön egy megfelelő helyen viselt (mondjuk kutyasétáltatáshoz felvett) cicanadrág egy formás popsin. de kattanok a magassarkúra is.
de szeretem egy csajomat otthon az én ruhámban is látni.
Bármi, amit záros határidőn belül levehetek róla. Nyilván egy konkrét lányról/nőről van szó.
Általánosságban lehet ilyen egy kiegészítő, mondjuk nyaklánc vagy akár egy érdekesebb ruha, ami nem hétköznapin néz ki és persze valahogy együtt a lánnyal az összhatás lesz tök jó.
Még főiskolán volt egyszer, hogy egy lány, aki amúgy is tetszett valamelyik nap bejött egy blúzban és egy nadrágban és egyből meg is mondtam neki, hogy bocsi, ma inkább kerülni foglak, mert igencsak vadítóan nézel ki számomra ebben a "szerelésben".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!