Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ha épp nem kívánjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha épp nem kívánjátok a szexet, akkor ezt megengednétek a párotoknak?

Figyelt kérdés

Nyilván,van az a fáradtság,stressz,vagy egyéb hangulat,amikor nem vágytok rá - hiszen nem vagytok szexgépek-,de a párotok meg épp kívánós.

Engednétek neki,hogy ő viszont magát kielégítse rajtatok? Például úgy,hogy rátok ül/fekszik és a punciját hozzátok dörzsöli?

Pl:farkatokhoz,combotokhoz, ilyesmi.

Kb.mint egy kispárnához :)

2019. márc. 26. 20:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
Nekem ez nőként is gáz. Tényleg nem használnék senkit eszközként. Elfogadom hogy nem szeretne szexelni, de hogy egy ilyet mozdulatlanul végignézzen, azt valahogy elképzelni sem tudom.
2019. márc. 26. 21:22
 12/22 A kérdező kommentje:

pedig minden egyes alkalommal,amikor szeretkezel a

pároddal,eszközként IS használod,a kielégülésedre. Csak megvan hintve szerelemmel.

Szex során kölcsönösen "használjátok "egymást.

Ha a páromhoz bújok és rajta szeretnék elélvezni,akkor ő izgat,az ő teste,nem pedig maga az orgazmus. Én rá izgulnék fel, nem pedig csak úgy, a semmibe.

És mivel -ha engedi - ez is kölcsönös megegyezés alapján megy végbe,így az "eszközként" való használat fogalma csak egy tájékozatlan pina agyából pattanhat ki. Nyilván ezt is lehet érzékien, szerelmesen csinálni.Nem pedig használni, mint egy vibrit és befordulni aludni. Képzelem,milyen fantáziája lehet annak,akinek az eszköz szó jut az eszébe...........

A válaszoló pedig keveset tudhat a férfiakról,ugyanis én még így szűzen is tudom, hogy ők nem igazán szokták

zokon venni, ha "eszközként " használják esetleg őket............oppá-oppá.

Egy nő miért pofázik ide,amikor férfiakat kérdezek?

Ja,mert nő.

Imádnak beleszólni.

Kérdésem továbbra is férfiakhoz szól, mert a puncik és azok korlátoltságai nem érdekelnek.

2019. márc. 26. 22:20
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Hát, te biztos jobban tudod, azért is itt kérdezed. Férfiakat kérdeztél, de ide bárki írhat, és nem kell szót fogadni a kérdezőknek. A kölcsönösségben az a lényeg, hogy nem csak kapsz, ilyenkor az az is, elég sokat jelent. Felőlem használhatod masztipárnácskának a pasid térdkalácsát is, de ha egy férfihoz dörgölöd a puncid és az utána ugyanúgy fekszik tovább mint előtte, annak nem csak a fáradság az oka.
2019. márc. 26. 23:00
 14/22 A kérdező kommentje:

" és az utána ugyanúgy fekszik tovább mint előtte, annak nem csak a fáradság az oka"

és ki beszélt ilyenről?

Ráadásul nem is ez a kérdés bmeg....

agyad kb.mint egy térdkalács.

A kérdésre pedig azért férfiak válasza a releváns,mert nekik van farkuk, te alultáplált.Ilyen szellemi képességekkel kész csoda, ha nyílik a szád.

Ne sakkozz,mert a negyedik lépés után elgyepálnak.

Keress más kérdést,ahol okosabbnak tűnhetsz.

Itt nem akar összejönni.

Üdv

2019. márc. 26. 23:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Én megengedném... izé, most is megengedem.
2019. márc. 27. 02:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Na látod ezért mondják, hogy a szexhez el kell érni egy bizonyos szintű mentális érettséget.
2019. márc. 27. 09:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Persze! Írj!
2019. márc. 27. 11:08
 18/22 A kérdező kommentje:

16:

Válaszod IQ-mértéke alapján se a szerzett, se a genetikailag kódolt varáció nincs meg neked.

Kívánok sikereket a felfejlesztéséhez.

2019. márc. 27. 12:05
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat azoknak, akik értették a kérdést!
2019. márc. 27. 12:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is imádtam amikor a barátnőm tárgyként használt :D volt hogy se szó se beszéd rault a számra :D imádtam :D volt olyan is hogy nem akarta a szexet de egy jó nyalast kívánt és mondta hogy "gyere puncit nyalni kis nyaligatorom"- hát imádtam mindig felizgatott :D
2019. márc. 27. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!