Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha épp nem kívánjátok a szexet, akkor ezt megengednétek a párotoknak?
Nyilván,van az a fáradtság,stressz,vagy egyéb hangulat,amikor nem vágytok rá - hiszen nem vagytok szexgépek-,de a párotok meg épp kívánós.
Engednétek neki,hogy ő viszont magát kielégítse rajtatok? Például úgy,hogy rátok ül/fekszik és a punciját hozzátok dörzsöli?
Pl:farkatokhoz,combotokhoz, ilyesmi.
Kb.mint egy kispárnához :)
Ha fizikailag rendben vagyok akkor persze...
Ez sztereotípia hogy a pasik mindig kívánják a szexet :) néha pl én is jobban szeretnék csak egy szimpla beszélgetős összebújást
" Ez sztereotípia hogy a pasik mindig kívánják a szexet :) "
pont ezért írtam,hogy :
" Nyilván,van az a fáradtság,stressz,vagy egyéb hangulat,amikor nem vágytok rá - hiszen nem vagytok szexgépek "
Simán, de valószínűleg begerjednék, és nem csak az lenne, amit leírtál... Bár szívesen kipróbálnám magam ilyen helyzetben :)
26F
ma 20:41
És én ezzel abszolút egyetértek
Nem engedném.
A nem az nem. Mellesleg nem vagyok a vibrátora, ha nincs kedvem akkor oldja meg magának,
igen, sőt ez gyakran előfordul. én hanyatt fekszem, kb félig alszom, ő meg ráül az arcomra, és elkezd mozogni.
elég hamar elélvez így.. közben persze elmúlik az álmosság és iszonyat módon felizgulok. de lyenkor h tudtomra adja h ő csak "kihasznált", ahogy elélvez, rögtön befordul aludni... baromira frusztráló de egyben szuper érzés amikor ilyen "önző"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!