Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megengednétek a párotoknak (akár feltételhez kötve) hogy néha mással is szexeljen rajtatok kívül?
Egyelőre nem akarok zárt kapcsolatban élni, így a páromtól sem várom el ezt a fajta hűséget. Természetesen felelősséggel. Én pl nem tudnék idegenekkel lefeküdni, ha valakivel szeretkeztem is a kapcsolatunk alatt, az mindig ismerős volt, nem olcsó egyéjszakások.
20/L
"Ha szóba hozná, mehetne a francba." - Szóval nálad vannak ilyen noGO zónák az agyadban, ahova ha véletlenül betéved valaki és meg mer kérdezni valami olyat ami nem tetszik, akkor mehet a francba. Hát szerintem meg az ilyen lány mehet a francba, mert azért van a szám, a magyar nyelv, neki meg a füle, értelmező képessége, hogy megkérdezzem amit akarok és ő tudjon normálisan válaszolni.
Egy olyan kapcsolat, ahol vannak ilyen szürke területek, amiről még beszélni, sőt még csak szóba hozni sem lehet, az minden csak nem őszinte kapcsolat. Ha te szeretsz hazugságban élni, akkor gratulálok hozzá, de szerintem ez nem egészséges.
Harom kriterium van
1. Csak gumaival szexelhetne massal...
2. Haza nem hozhatja egy partneret sem
3. Pontosan ugyan annyi szabadsag jar akkor nekem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!