Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sexchaten megtudtam egy lány lakhelyét es az igazi nevét (fb profilját) akkor ha elmendom neki a vendégei előtt ingyenes chatben meg fog lepődni?
Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 09:16
11/15 anonim válasza:
Ez aranyos, hogy figyelmeztetnéd, hogy legyen ügyesebb, óvatosabb..., de nem hiszem el, ez életszerűtlen.
Meg fog lepődni, csak nehogy te is meglepődj. A mai világban a becsatlakozáskor az első, hogy a szolgáltatód beazonosít, különben hogyan számlázna. Az IP címed árulkodó, és nem biztos, hogy tudod, miféle módszerek vannak a te identitásod felderítésére. Annak a lánynak lehet védelme, és azok nem kesztyűs kézzel bánnak a rosszakarókkal. A fogakat lehet pótolni, de az implantálás fél millióba is kerülhet darabonként. :-)
12/15 anonim válasza:
Miért is kéne ekkora s3ggf4sznak lenned???
13/15 LazyJones válasza:
#8 Egy személyes adatot, ami jogosulatlanul jutott a birtokodba, a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül megosztasz másokkal. Ettől lesz visszaélés, visszaélsz azzal, hogy a tudomásodra jutott. Ezeket az adatokat csak az ő hozzájárulásával oszthatnál meg másokkal, leszámítva a hivatalos szerveket.
14/15 Mjanos24 válasza:
Mondtel biztos örülni fog!de az biztos rosszul fogsz járni de azért is mond el neki!
15/15 A kérdező kommentje:
Elmondtam :)
De csak annyit amennyit akartam is es megkoszonte hogy nem mondtam el a vendegei elott a nevet csak azt hogy tudom ki ő illetve az elozmenyet is hogy torolje magat onnan ahol en megtalaltam
2019. márc. 27. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!