Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sexchaten megtudtam egy lány lakhelyét es az igazi nevét (fb profilját) akkor ha elmendom neki a vendégei előtt ingyenes chatben meg fog lepődni?
Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 09:16
1/15 anonim válasza:
Ne hozd kellemetlen helyzetbe. Ne mondd el vagy csak négyszemközt.
3/15 Mjanos24 válasza:
Ne tedd!inkább privátban mondt el neki!ne hozd kellemetlen helyzetbe!ha elmondot mindenki előtt nem lesz esélyét Nála!
4/15 anonim válasza:
És ha elmondom itt a Te neved és lakhelyed akkor meg fogsz lepődni?
5/15 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam hogy csak elmomdom neki hogy tudom ki ő de természetesen nem mondok el róla semmilyen elérhetőséget azért hogy ovatosabb legyen es más ne találhasson rá
2019. márc. 26. 09:28
6/15 LazyJones válasza:
Ez véletlenül nem a személyes adattal való visszaélés minősített esete?
7/15 A kérdező kommentje:
Mondjad nyugodtan ha tudod :) nem fogok meglepodni mivel itt par emberrel irogatok akik tudjak a nevemet
2019. márc. 26. 09:33
8/15 A kérdező kommentje:
Az miert lenne visszaélés? :D mert elmondom chatben hogy szia amugy tudom ki vagy es ennyi? Ez egy kijelentes nem visszaélés
Amugy meg barki rajohet kik ezek a lanyok es pont higy ettol tartanak hogy kiderul az igazi nevuk de hat ezzel szamolniuk kell
2019. márc. 26. 09:35
9/15 anonim válasza:
Én biztos vagyok benne, hogy annak az oldalnak benne van az ÁFSZ-ben, hogy személyes adatot (valódi név,lakhely, stb) nem oszthatsz meg a chaten.
10/15 anonim válasza:
És ha esetleg elmondanád ami először is jogellenes másodszor pedig jó nagy bunkóság, de ha mégis akkor mit vársz ettől? Mire jó ez? Mert ezzel hátha lenyűgözöd? Mert látná Te vagy szuperokos aki tudja ki ő?
Írd már le az értelmét mert nemigen látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!