Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti akik nagyobb étvágyuak vagytok, jártatok már ugy hogy a pasi nem birta? .
Figyelt kérdés
Én pasi létemre még nem találkoztam olyan lánnyal aki birta volna azt a gyakoriságot amire nekem igényem van. A heti 7az sok??2019. márc. 25. 20:14
11/11 anonim válasza:
Pasi vagyok.
Volt olyan barátnőm, akivel napi 2 aktus minimum volt, ha együtt aludtunk akkor szexxel fejeztük be, és reggel ébredés után máris igényelte, de volt hogy éjsztaka arra ébredtem, hogy izgat, és akkor félkómásan is szexelni kellett vele. Este 1 de volt hogy 2-3 menetet is igényelt, ha napközben együtt voltunk akkor 2-3 alkalom ismét. Azaza volt olyan nap hogy 6-7 alkalommal i szexeltünk. Egy idő után nagyon fárasztó, és már fájt a farkam ha sokszor csináltuk. A napi 2-3 még OK volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!