Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti akik nagyobb étvágyuak vagytok, jártatok már ugy hogy a pasi nem birta? .
Figyelt kérdés
Én pasi létemre még nem találkoztam olyan lánnyal aki birta volna azt a gyakoriságot amire nekem igényem van. A heti 7az sok??2019. márc. 25. 20:14
1/11 anonim válasza:
Jártam már így. Heti 7 normális.
2/11 anonim válasza:
Volt. Heti 7 teljesen rendben van :)
3/11 anonim válasza:
Nem is egyszer. Valakinek elég a heti 2-3 is.
4/11 anonim válasza:
Apum naponta 5nőhöz járt a 60as években.Neki elhiszem láttam a képességét kiskoromban.Volt hogy napok múlva letépett gombokkal jött haza..
5/11 anonim válasza:
#4 Basszus bocs F.ként szóltam hozzá.
6/11 A kérdező kommentje:
Semmi baj
2019. márc. 25. 20:39
7/11 anonim válasza:
Heti 7 az teljesen rendben van - ha csak velem csinálná az a bizonyos pasi.
N
8/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen igényem lenne férfiként, de egy nő sem akar ismerkedni. Egyszer volt egy csaj akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szeretkeztünk. Este már írt SMS-t hogy minél hamarább ismétlést kér. Valami ilyesmi nőre vágyok. Valaki vállalkozó kedvű nő? Vannak itt ilyenek?
9/11 anonim válasza:
Nem még nem volt olyan h a pasi ne bírta volna.
A heti 7 alkalom sztem az még nem vészes.
10/11 anonim válasza:
Nálunk is heti 7, viszont elég rövidek.
Az én részemről inkább heti 3 de tartalmasabb. (az exemmel egyszer egy 5 órás menetet nyomtunk le, szerintem eddigi legjobb szexuális élményem)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!