Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi minden pasi azt hogy minél nagyobb a farkuk annál jobb velük a szex?
Senki nem hiszi ezt !
De próbáld ki hogy férfiként beregisztralsz egy szextarskeresőre ! Pl goldengate . Ott ha nincs minimum 18 centis farkad ( de inkább 20 ) akkor szóba sem állnak veled !
Vagyis azért izgul az összes pasi ezen akinek átlagos mérete van , mert mindehol azzal szembesülnek ( gyakori nők kommentjein kívül ) hogy ez kevés és így senkinek nem kellenek .
Azért ,mert mindenhol ezt hangoztatják ,pedig szerintem a nagy max jobban néz ki .(de élőben még nem láttam farkat)
Faroktol úgy lehet elélvezni,hogy a G-pontot eltalálja ,és erre egy kicsi is ugyanolyan alkalmas .viszont a vastagság ....hát jobb érzés gondolom ,ha kitölt(de szűz vagyok ,így ezt nem tudom). De például elsőnek egy kicsi jobb is talán.
Nem tudom hasznos-e a válaszom ,mert ez csak egy gondolat....nem tapasztalat.
1_/L
Mert ostobák.
Pici kezem van, pici ujjaim. Ám egyetlen ujjam segítségével képes vagyok hüvelyi orgazmust okozni magamnak.
Abszolút nem a méret a lényeg. Sőt. A nagy nekem nem jó, hanem fájdalmas. De úgyis ezt fogják szajkózni, hogy kis farokkal nem lehet dugni, hiába próbálod meg nekik elmagyarázni az ellenkezőjét. Megragadtak a bilire szoktatás szintjén, és képtelen fejlődni.
Csak, hogy egy kis péniszt testtel nem éppen tudsz úgy mozgatni mint a kis ujjaid. Másfelől olyan gyorsan és olyan pontosan nem tudsz mozgatni egy 6 centis péniszt, mint a te kicsi 6 centis ujjadat, mert ki is csúszna, illetve be se tudod olyan mélyre dugni, mint az ujjadat. Szóval ezt az ujj pénisz összehasonlítást el kéne felejteni, mert ég és föld a kettő.
De kísérletként csinálj valami ujj méretűt és rögzítsd mondjuk a földön és próbálj meg lovagolni rajta! Meséld majd el mennyi idő után sikerült hüvelyi orgazmust okoznod magadnak!
Nekem 4,5 vastag a péniszem és kb 2 centi vastag a középső ujjam. Most ujjal az első orgazmusig eljuttatni egy lányt, lánytól függően 3 és 20 perc között van. Persze aki tudja és szereti tovább, annak a többi már gyorsabban jön. Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim, de a péniszemmel sokkal több idő, meg ugye azt nem tettem hozzá, hogy huzamosabb ideig sokkal gyorsabban tudom mozgatni a kezemet, mint az egész testemet.
De az eredeti kérdésre válaszolván, igen, sok helyen szembesül ezzel az ember a médiában. Hiába van az ellentábor is, több helyen van, hogy igenis számít. E mellett azért az ember az életben is nem egy helyen hallhatja élete során jó ismerős lányoktól, vagy hall lányokat beszélni, hogy bizony akadnak bőven lányok, akiknek nagyon is sokat számít a méret és közöttük akad olyan is, akik kifejezetten a nagyot szeretik. Nem kell ezért őket lenézni, ő nekik az a jó és kész.
a "minden pasi"-ba elvileg én is beletartozom és én nem hiszem ezt, sőt! sokaknak már fáj bizonyos méret fölött
nekem átlagos méretem van megvagyok vele elégedve, nem akarok nagyobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!