Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok nudista helyekre járni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok nudista helyekre járni?

Figyelt kérdés

2019. márc. 25. 16:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Bizony ám, strand meg szauna csakis meztelenül.
2019. márc. 25. 23:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy ha itt a válaszadók többsége nudira jár, akkor a strandokon miért 99,99% - 0,01% az arány a fürdőruhás:nudista strandra látogatók közt.

Illetve miért szólják le azokat a kérdezőket nagy arányban, akik a hagyományos textilmentes szaunázást részesítik előnyben.

2019. márc. 26. 15:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon kevés lehetőség van itthon a naturista strandoláshoz. Ha több hely lenne, akkor több ember űzné szerintem.
2019. márc. 26. 15:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
csak nudira járok :)
2019. márc. 26. 15:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Rémes a vizes fürdőnadrág. Ha tehetném, mindig nudiznék.
2019. márc. 26. 19:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szaunába rendszeresen, nudista strandra pedig idén megyek először. :)
2019. márc. 26. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#15: És miért nem teheted?
2019. márc. 27. 09:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szaunázi csak is hagyományosan meztelenül szoktam.
2019. márc. 29. 12:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szaunázni majdnem minden héten járok úszás után, oda alapból meztelenül megyek be miután lezuhanyoztam magamról a klóros vizet, nem is értem hogy sokan miért járnak fürdőruhába be a szaunába. Mondjuk nálunk a helyi uszodába ki van írva hogy csak törölközőbe lehet bent lenni, és nem sajátba, hanem amit ők adnak, és persze arról is van szabály hogy ha nem tekerjük magunkra akkor legalább magunk alá tegyük ha ülünk vagy fekszünk bent a szaunába, tehát ne a csupasz testünkkel üljünk a padon, de ez szerintem jogos is.

Nudista strandra nem járok gyakran mert közelünkbe nincsen, illetve van egy de az annyira körbe van kerítve, meg kis terület hogy az nekem nem jön be. Én a szabad nudista strandot szeretem főleg ami Szegedhez közel van az tetszik nekem a legjobban, kint van a természetben én ezt szeretem inkább. Napozni szoktam meztelenül mert a házunkba van egy tetőteraszunk igaz kicsi hely de arra elég hogy ott elfeküdjek és szinte délelőtt 10 órától majdnem napnyugtáig folyamatosan van ott napsütés, és nem is látnak be oda mert a korlát teljesen zárt, csak ha felállok akkor látják maximum a melleimet.

2019. márc. 29. 16:24
 20/20 Kqwert Gábor ***** válasza:
100%

Igen, szoktam. Nyaranta Berénybe (évente többször is 1-1 napra), ilyenkor meg szaunába.

Pár napja voltam Pesten egy helyes kis fürdőben, de a szaunájába fürdőruhába ment be mindenki... Így én is, de borzasztónak találtam.

Meg itthon is nudizok, amikor csak lehet. :)

Gábor

2019. ápr. 1. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!