Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik szoktak nudista strandra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szoktak nudista strandra járni elmondanák mire számítsak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne,hogy elhívtak nudista strandra,de még nem voltam eddig.Milyen korosztály szokott ott lenni?Mennyire elnézőek egymással az emberek?És mi van olyankor,ha valakinek merevedése van?

Előre is mindenkinek köszönöm a válaszokat!

2014. ápr. 7. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Álltalában 30 fölöttiek de szoktak egész fiatalok is lenni. Én barátnőmmel voltam de nem zavarta senkit, hogy merevedésem van.. sőt több pasinál is volt..
2014. ápr. 7. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A nudista strand elsőre meglepő lesz.

Sok meztelen ember a fiataltól inkább az erős középkorúig. Néha (normálisabb országokban és helyeken)

nem meglepő ha a komplett család az 1-60 között kimegy oda napozni meztelenül.

Merevedés lehet. Ha észreveszik, hogy van, de diszkréten kicsit eltakarod amig elmúlik nincsen gond.

Tehát ne lóbáld. Húzd fel a térdedet, és próbáld ne reklámozni. Akkor nincsen gond.

Jó elővigyázatosság ha előtte elintézed szépen, ne teli tárral indulj neki. Az első a meglepő és

igazán zavarba ejtő olyan 20-30 percig aztán feloldódsz, legközelebb már nem lesz gond.

Ha pedig megtapasztalod milyen természetes vizben meztelenül fürödni, akkor szeretni fogod.

Ha megteheted otthon is nyáron mászkálj meztelenül, ezzel nincsen gond. Sosem értettem, hogy otthon egy pár

minek rohangál ruhában a kánikulában. Szóval jó lesz ne aggódj. :)

2014. ápr. 7. 14:40
 3/6 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

És vigyázz, az első napon mindenkinek le szokott égni a segge.... Mert csak hason fekve mer napozni. :-)

De néhány nap után mindenki rájön, hogy ott senkit nem érdekel az ő férfiassága...

2014. ápr. 7. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan mint a sima strand,semmi kulonbseg nincs. Csak meztelen vagy.
2014. ápr. 7. 14:51
 5/6 Kqwert Gábor ***** válasza:
100%

Elsőre talán szokatlan lesz, de hamar megszokható. Én kb. 5-6 éve voltam először, de azóta beleszerettem. Egyenletesen, textil nélkül barnulsz, teljes a szabadság! Nekem az első 5-10 perc volt furcsa, akkor csak hasonfekve mertem napozni, de aztán feloldódtam. Ha merevedésed van, feküdj hasra, vagy esetleg gyorsan be a vízbe vagy a wc-re, és gondolj valami kellemetlenre, ami lelohaszt. Esetleg strandra induláskor verd ki. ;)

A kisgyerekektől az aggastyánokig mindenki előfordul ott. De szerintem sokkal nyugisabb, mint a normál strand, nem ordítoznak, nem mobiloznak hangosan az emberek, nem tudnak villogni a legtrendibb fürdőrucikkal se. Szerintem elnézőek egymással az emberek, nem is bámulják egymást - Te se tedd! (De feltűnés nélkül persze megnézhetsz egy-egy jó nőt. ;) )

A büféhez elmehetsz meztelenül (vagy csak egy papucsban), de a személyzeten lesz ruha. Ha le is ülsz a büfénél, akkor egy törülközőt vigyél magaddal, amire ráülhetsz (higiéniai okok miatt).

Fotózni tilos, azért kitiltás jár! (Max. úgy lehet, ha a strand szélén vagytok és a partneredet fotózod, a strand széle felé, ahol más nem kerülhet a képre.)

Én nagyon beleszerettem, csak sajnos nincs (hölgy)társaságom még a nudizáshoz erre a nyárra... (37/F)

Fogadd el a meghívást, és érezd jól Magad!

2014. ápr. 8. 13:31
 6/6 anonim válasza:
a cuccaimat ott hagyhatom örizetlenűl??
2018. jún. 12. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!