Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud tenni az a férfi akinek nimfomániás a felesége?
Az elején elég volt a napi 1szex vagy a 2napi 1
De mar vagy fél éve hogy elvettem és megváltozott e téren
Felkelünk akkor szex
Épp hog leülök reggelizni rá 2órára és megint szexelni akar
Bejön ebédszünetben a munkahelyemre (autoszerelővagyok) és ott is szexet akar
Haza érek eszek egyből szex ugyanez este is
Ugy érzem ez nem is az én feleségem eljutottam oda hogy napi 4 5 6szex van de nem élvezem egyáltalán
Csak miatta vam amiéet akaratosan szexelne állandoan
Es ha azt mondom most nem akarok szexelni képes orditani velem hogy én nem vagyok férfi meg egy puhap.csű ..sz vagyok és neki egy kemény ..sz kell nem egy puha
Ugy érzem kikészültem,pedig nagyon szeretem őt
Néha csak szeretnék vele csókolozni de épp hogy megfogom az arcát hogy megcsókoljam már tolja le a gatyámat
Ugy érzem egész nal csak szexelni akar csók tapi minden nélkül
Már a váláson gondolkozom pedig annyira szeretem ő
Én 33éves vagyok ő 24 én dolgozom ő egész nap otthon van

Magyarul egy miss pitsa
Megkérdezhetem, hogy Hány ÉV együttjárás után vetted Feleségül ezt a lusta csak pináját tartó lotyócskát?
N
3.5ev utan vettem el
Most vagyunk egyutt 4eve
Es nemtudom hogy tudott ennyire durvan megvaltozni

Bocsi de szerintem ezek alapján amit leírtál, nem tekint rád mint férfire ezért meri megcsinálni ezeket. Mert tudja, hogy nem lesz szankciója. Kicsit dominánsabban kell vele bánni.
+Még lehet javasolni neki a masztizást, de szerintem azt nem kedvelné annyira.
Mondjuk furcsa, hogy ennyi év alatt nem lehet kiismerni egy embert.
Amúgy arra nem gondoltál, hogy engednéd neki, hogy mással is kielégitse magát? Mert ezt is többen írták.
A tudomány se nagyon tud mit kezdeni ezzel. Itt ez a nő, elment nőgyógyászhoz, meg pszichomókushoz azt nem csináltak semmit.
https://www.youtube.com/watch?v=QhKAumHnriA
3. voltam.

1. szex: A titok nyitja lehet hogy a te hozzáértésedben rejlik. Egy nőt ki lehet meríteni napi egyel is, hacsak nem orvosi eset. Neked ilyenkor nem kell elmenned! Sőt, tartsd is meg magadnak! Fel kell húzni előjáték stb. Irányíts te!
2. munka: Na ez már válóok... Viszont ha a teszkóba küldöd el akkor ilyen mentalitással a fél teszkó meg fogja dugni. Kéne csinálnod egy állást neki a műhelyben.
A feladatod nem egyszerű a második pont miatt. Vagy otthoni munka. ... Vesztek fóliasátrat és otthon szépen eltermelget...

3,5 év alatt nem ismertél ki egy nőt 110%osan és elmerted venni.
Bátor vagy..
De h valakinek ennyire büdös legyen a munka az gáz .
Miért nem tanult olyan szakmát amivel nem 80.000 Forintot keres? Jaaa hogy csak eladóira vették fel mert tiniként is szart bele mindenbe le szárra a továbbtanulást h jó szakmája legyen jó munkája legye... és csak ez jutott...
Te még már megne haragudj. De Te vagy az a Balfsz Marha aki Eltartja ennek a kis lusta dögnek a picsukáját.... azt hiszi ,hogy Neki csak a pináját kell bele tenni a kapcsolatba....?
Én a helyedben megszívatnám...
Eljátszatnál, hogy jajajj nincs meló...
És hetekig csak Sáros zsemle meg csapvíz-re futná...
Kíváncsi vagyok hogy 1 keresne-e munkát hogy Ne éhhezzetek...
2.. Kitartó,hűséges Feleség lenne a ROSSZBAN is..
Vagy az első 1-2 hét után Tovább állna ahol Pénz van....
25N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!